torsdag 25 oktober 2012

Höstfägring & superlativ

Go´kväll! Ni förstår säkert att det är samma status på mig nu som sist... Jag har nu bestämt att tagga ner och vara måttligt tillgänglig. Det är inte nyttigt att ha en enda rast under en vecka (förutom luncherna för de är heliga). Jag har mig själv att skylla eftersom jag varit dålig på att sätta gränser, men nu ska det bli andra bullar av! Det där med att jobba, äta och sova passar inte en halvgammal tant som mig längre. Sånt gjorde jag som ung ;-)

Så, tack för att jag fick gnälla av mig, he he. Vad ska jag skriva om då? Det har ju inte direkt hänt så mycket på sistone... Vädret funkar ju alltid! Det blev en helg med 15 grader och det var fantastiskt efter de kalla dagarna. Nu är vi tillbaka i riktigt höstväder men fortfarande är det fantastiskt vackert ute!Detta kära vänner är det absolut bästa med min arbetsplats. Den ligger ju mitt i en park! Dessa bilder tog jag för två veckor sedan. Helt fantastiskt med grönskan och färgerna så sent på året! Sådär brukar det inte se ut i norr vid den tidpunkten... Vi tar lite mer : )


Hur trött jag än är, så har jag världens bästa ställe att hämta kraft på! Varje lunch går jag ut och njuter av träden. Denna vecka har allt bytt färg och lönnarna fäller massor av löv. Det är makalöst vackert! Kyrkogården ligger också bredvid jobbet och i tisdags såg det ut såhär:Det är absolut inte smärtsamt att mötas av detta på morgonen! Nu har dock vädret slagit om och i eftermiddags kom det lite snö. Inget som låg kvar, men ändock en påminnelse om vad som komma skall. Kallt har det också blivit, det var bara 2 grader när jag åkte hem. Nederbörden plus kyla kan innebära att det blir måttligt skoj i morgon bitti. Snälla låt det inte frysa på!

Nae, det är nog säkrast att jag siktar mot sängen nu. För att vara på den säkra sidan ska jag åka extra tidigt i morgon. Jag minns med fasa förra året då jag kröp fram på vägen för att inte glida av vägen. Jag vände ju dessutom om en gång! Dags för däckbyte m.a.o : /

Ha en mysig avslutning på denna torsdag och sköt om er!


Puss & kram
Lisa

4 kommentarer:

 1. Du är klok som en bok, klart man ska ha fler raster än en på en vecka. Tanter förtjänar rast nästan jämt.

  SvaraRadera
 2. Tänk att man måste snubbla först, för att förstå.

  Och nu har äntligen amaryllis-knölarna kommit.

  ta hand om dej mössa och vinterdäck mw

  SvaraRadera
 3. Vad underbart ställe du kan finna kraft ifrån p¨å din lunch :) väldigt vackra bilder Kram Suss

  SvaraRadera