onsdag 20 februari 2013

Still going strong

Hallå på er! Vilken torka på denna bloggfront! Vissa Torparkärringar har ägnat sig åt att äta, sova och jobba. Det är omorganisering på gång igen, till det bättre (det gamla faktiskt). Det jobbiga är att kollegorna slutar. Två har redan gett sig av, den tredje slutar om två veckor. Det ser mörkt ut på rekryteringsfronten - därav min arbetsflit. Jag kommer att bli ensam under en period och då vill jag vara klar med "mitt" innan jag blir tillgänglig för alla...


Och den bilden har inget alls med texten att göra, he he. Den tog jag på en promenad förra veckan. Snö som ni ser, fast det har varit ganska varmt. Ingen sol i sikte så jag är innerligt trött på gråvädret nu. Idag började det regna och sedan snöa... Nåväl, våren närmar sig och jag funderar fortfarande på vad jag ska odla i pallkragarna. Måste beställa frön nu för det är dags för pelargoner igen. Jag längtar efter att få joxa med frön!


Fast såna "hällristningar" vill jag inte ha på träden hemma. Jag är väldans bra på att lägga in bilder som inte hör hit idag ;-) Eftersom jag surrar om vädret så kan jag konstatera att gårdagen gav mer vinterkänslor än vår känslor. Utsikten över ängen förändrades snabbt!


Huuu!!! Den snöstormen kom väldans  fort! Resten av dagen och kvällen var det blåsigt men det lugnade sig med snön. I morse var det likadant igen... Nåväl, om de har rätt på YR så blir det plusgrader och sol nästa vecka och då går det fort. Det gäller att vara positiv :))

Man kan ju alltid trixa lite med bilder för att förändra vädret. Under promenaden förra veckan var det ju grått och trist men lite blå himmel går ju alltid att ordna ;-)


Jag gör som sist och avslutar med Marilyn. Maken till pampig amaryllis har jag aldrig haft! Klockorna var enorma. Nu är det slut tyvärr, men jag har knopp på en annan raring istället. Här lär det blomma till påsk och julen varar ju ända till påska!

4 kommentarer:

 1. Omorganisation! Hoppas till det bättre!

  Herrejissis så mycket arbetslösa som inte vill annat än jobba! margareta

  SvaraRadera
 2. Omorganiseringar tar tid och krafter, var igenom en här över nyåret. därför blev det inte mycket tid i december och inte januari heller men nu börjar det gå sig till. men det är ingen dugandes som vill jobba med mig heller så vi, du och jag, får nog klara oss själva. men att det tär på krafter, usch ja. en när allt är på plats brukar det ju bli ganska bra till slut. håll ut :)

  SvaraRadera
 3. Innerligt trött på gråväder? Hur menar du nu?
  Moahahahaha (ursäkta, tror jag lider av A-vitaminbrist).
  Hoppas det blir bra på jobbet, och hoppas att du inte är för flitig (ibland får man guldstjärnor av arbetsgivare - ibland inte). Kram!

  SvaraRadera
 4. Kämpa på!! Efter regn(snö) kommer solsken!!/ Kramisar Ujjan

  SvaraRadera