onsdag 25 december 2013

Bödaluffen 2013

Såklart åkte jag på den årliga vandringsträffen på Öland även detta år. Maken var med och Sir William. Den sistnämnde hade roligt i alla sängar, stugan denna gång hade två sovrum så han passade på att hoppa omkring!


Trots alla sängar fanns det en som var bättre än de andra:
 
 
Konstigt va ;-) T-kärringen låg ju inte så ofta i sängen utan hoppade omkring i skogen och mådde gott. Inte så rolig sträckning på denna vandring men fint väder. Dock var denna september inte badvänlig, jag doppade en fot som snabbt frös till is. Typ...
 
Denna mur känner jag väl igen, vi har gått förbi den två gånger förut. Det gör inget, det ser jättemysigt ut!


Eftersom detta var 6:e året blev det ett tygmärke som belöning. Ni minns säkert förra årets medalj. Vilken härlig tradition detta har blivit!


Denna gång bestämde jag att åka och titta på solnedgången vid Byrums raukar. Vilket skådespel! Fantastiska färger och det var visst inte bara jag som ville ha gratis kvällsnöje. Det dök upp fler. Tyvärr dök det även upp en molnbank, så vi fick inte se solen sjunka ner i havet. Man kan inte få allt...
Ljuveligt! Faktiskt så rofyllt att vi stannar där. Ha en fortsatt fin juldag så hörs vi. Jag har ju utlovat rapport från decemberutflykten också men den som väntar på något gott ;-)

Kram
Lisa

5 kommentarer:

 1. Bra namn på katten och härliga bilder :-) Ha en fin fortsättning på jul och det kommande nya året! Kram /Liv

  SvaraRadera
 2. Verkar vara en trevlig tradition :)
  Fantastiska bilder från solnedgången!
  Önskar dig en fin helg!
  Kram

  SvaraRadera
 3. hahaha… en sån där strapats behöver både gubben och jag. för vi äter och jäser! men käre gubben har köpt årskort på ett gym i storbyn och systerdotterns fästman ska göra ett program åt honom och hjälpa han igång med lite träning. så jisses, jag kommer att få en riktig guding till make, hehehe…. betyder det att jag själv måste tajta till mig?!
  aino

  SvaraRadera
 4. Underbara bilder, särskilt de på himmel o hav.
  Lisa, önskar dig ett riktigt skönt och trevligt Nytt År.
  Kram från Ann..

  SvaraRadera
 5. Så skönt att se tillbaka till den tid då det var ljust och grönt, fina bilder :)
  Önskar dig en god fortsättning och gott nytt år :)

  SvaraRadera