lördag 11 augusti 2012

Några rader

Torparkärringen har inte glömt er. Absolut inte! Efter att ha varit mycket trött och hängig några dagar släpptes kranen på i tisdags kväll. Toksnuvig alltså! Det blev några dagar med förkylning. Ingen bra timing men bättre att göra bort eländet innan det är dags för flygning. Jag gillar INTE att flyga, har haft svårt fobi men denna gång jobbar jag hårt med mig själv. Jag kan iaf tänka på att jag ska flyga utan att få ångest, hur det blir när jag väl står där får vi se...

En del av min "terapi" var att skaffa en fin resväska. Fina saker gör att man känner sig mer säker. Den här blir det kul att strutta omkring med : )


Den har samma färg som en kopparödla som legat i mörker! Gilla! Sedan var det det där man ska ha i väskan också och det har visat sig bli lite problematiskt. Jag har ju berättat att det är väldans varmt dit jag ska och maken som åkte dit igår berättade på telefon att det är över 40 grader! Nu tänker ni att t-kärringen är knäpp. det är välan bara att packa shorts och linnen... Icke! Jag ska nämligen till Jordanien och av länderna i Mellanöstern är J minst västerländskt. Min sommargarderob innehåller allt som man inte bör ha på sig: linnen, urringade toppar, figurnära plagg... Shorts eller kjolar som når under knät har jag dock. Det bästa med detta klädproblem är att jag äntligen har gått igenom garderoberna och HU så mycket gammalt skräp där fanns! Har slängt en del och nu är det fint igen : )

Jag ska berätta mer om resan senare, men nu hoppar vi raskt över till Kråkan. Hon har varit på baksidan av huset några gånger och verkat skärrad varje gång. Jag filmade henne häromkvällen och slutet blev minst sagt actionfyllt!


Med detta tackar jag för mig för nu. Solen behagar skina så jag ska ut en sväng. Det gäller att ha en liten solbränna i bagaget!

Puss & kram
Lisa

7 kommentarer:

 1. Önskar dig en fin och upplevelserik vistelse. Hoppas att det går lika bra för dig att flyga som för Kråkan.

  Kram

  SvaraRadera
 2. HUR SPÄNNANDE SOM HELST! SER FRAMEMOT FOTO!

  SvaraRadera
 3. Ha det riktigt skönt och avkopplande.
  Jordanien har mycket trevligt att erbjuda för utom värme.
  Ann.

  SvaraRadera
 4. Jordanien, jag blir tvungen att hämta atlas för att kunna plassera det på kartan tror jag, geografi och mig, hmm... men det låter riktig spännande ju, kommer säkert bli en fin tur. Pass på din förkylelse och ångest. Resväskan ser stilig ut och så länge det inte är en burka i 40 plussgrader så ska det väl gå bra. Ha en fin tur :)

  SvaraRadera
 5. Heja Kråkan (ja, jag är tjatig, det skriver jag varenda gång). Det blir bra att flyga för lilla fobin, tycker inte heller att det är kul. Men - flyger man med lite jämna mellanrum så trubbas det där av på något mysko vis och blir hanterligt.

  SvaraRadera
 6. roligt med filmen på kråkan. men vem tar hand om henne när du är på semesster???
  jordanien... ojdå, vet kanppt var det ligger... är det petra som ligger i jordanien? spännande iaf..
  hoppas hoppas förkylningen försvinner fort som attan nu.
  och snygg resväska. jag skulle också behöva en ny, min är typ 20 år gammal...
  aino

  SvaraRadera
 7. Spännande resa du har framför dej :) hur går det för kråkan? någon som ser till henne? och vilken bra film på henne :) de låter som om hon ropar "Hallå" hi hi hi söt är hon. snygg resväska föresten :) ha de gott kram Suss

  SvaraRadera