fredag 3 augusti 2012

Snabbhälsning från skogen

Nu är det dåligt med aktivitet vad gäller bloggandet igen. Det finns orsaker till det, bl.a den förestående resan. Jag har lite att pyssla med innan jag åker. Jag gissar att några är lite nyfikna på vart det bär hän. Jag håller på det ett tag till, he he.

Tack för alla fina kommentarer! Kråkan hälsar så mycket också. Tack även till Ann för fina jordgubbsplantor! Nästa sommar kommer du att äta frukost med mig, hihi.

Nej, nu ska jag återgå till pysslet med fotoboken jag jobbar med. Den förra blev det inget av, jag tyckte det var krångligt. Nu är det betydligt lättare sedan jag börjat lära mig att joxa i Picasa. Det fungerar ju lite på samma sätt. Till den boken vile jag ha en bild på Kråkis och mig, så ikväll riggade jag kameran. I ett sådant läge har man bara en chans och jag lyckades! Med detta önskar gänget i skogen er alla en fin fredagskväll och på återskrivande!

5 kommentarer:

 1. Det är rätt, resor ska man njuta av både före, under och efter. Hoppas ni hittat en pålitlig kråkvakt, annars ... ja, du vet. Bussfrakt. :-)

  SvaraRadera
 2. trevligt att se er 2 tillsammans. Men - KRÅKAN - hon ska ju "spazera" i en Slottspark bland klippta buxbomsklot och gamla blodlönnar. Du har säkert sett hennes sätt att "skrida" omkring bland dina rabatter och aldrig att hon flaxar.

  margareta

  SvaraRadera
 3. Du är en skicklig fotograf som lyckades...
  Postverket är fantastiskt som lyckas leverera växter snabbt och väl.
  Trevlig resa vart det nu "bär av".
  Kram Ann.

  SvaraRadera
 4. Vilken bra bild på er 2 :) o med alla blommor i bakgrunden, helt perfekt. ha en bra resa Kram Suss

  SvaraRadera
 5. så kul att få se kråkan och dig i samspel! fattar inte fortfarande hur påfåglar kan bli så tama och så sällskapliga. du är lyckligt lottade, men det tror jag du vet.
  och varthän bär det iväg? turkiet och thailand är ju populärt numera, men vad vet jag...
  här försöker jag anpassa mig till ett annat liv, men det är svårt och plågsamt... men vilka val har jag...
  iaf har jag målat tak i glasrummet, den gamla fönsterramen och ett par betongljusstakar, så lite bilder blir det väl snart. det är positivt att du saknar bilder... dem kommer så småningom, när jag är redo. tack söta du för all uppmuntran och förståelse.
  aino

  SvaraRadera