fredag 9 november 2012

Tillbakablickar

Minsann, är inte Torparkärringen i cyberrymden igen! Undrens tid är inte förbi eller är det så att mitt "nya" liv är en bra strategi, he he. Först vill jag bara säga att det är superkul att hitta nya kommentatorer. Hjärtans välkomna tillbaka när som helst!

Detta inlägg består av massor av text och länkar att klicka på. Valfritt om ni orkar, haaaaa:)

Ni som har hängt med kommer kanske ihåg hur det var förra hösten. Oktober blev en minst sagt turbulent månad och det var så här det började...

Mycket ska man vara med om innan öronen trillar av ;-) Nu är jag ju av naturen en positiv person, men visst fick jag kämpa lite extra ibland. På det hela taget klarade jag konvalescensen jädrans bra, eller hur?

Ni har kanske sett ett mönster i hur min hjärna fungerar? När jag är sjuk och inte kan göra så mycket annat än ligga nedbäddad eller "bara" är sjukskriven jobbar min hjärna för högtryck. Jag är aldrig så knasig som då! Det beror förmodligen på att inget annat "stör" min tankeverksamhet, typ jobb eller så. Här var jag synnerligen klipsk ;-)

Även om jag redan listat ut hur det stod till så fick jag ju diagnosen bekräftad. Jaha, det är en väldigt osäker diagnos så det var bara att gilla läget och hoppas på det bästa. Om någon är nyfiken så kan ni kolla in inläggen från oktober 2011, då kan ni följa hela resan. Det var både upp och ner, även den envisaste torparkärring vacklar i sinnesstämning ibland.

Nu vet ni ju redan att jag hör alldeles utmärkt idag och jag var en av de lyckliga som blev frisk väldigt snabbt. Även om jag återfick hörseln så återstod det värsta av allt, magnetröntgen!

Jaa, kära vänner. Det är svårt att inte minnas denna period. Jag är så oändligt tacksam över att det gick bra. Om man som jag har väldans bra hörsel så är det ett sinne att uppskatta och när det inte fungerar så blir livet konstigt. Det jag ska jobba mer med är att hitta min inre knasboll lite oftare. Den finns ju där alltid och det är välan dumt att den bara ska få komma ut när jag är sjuk, he he.

Behövs det inte en bild nu? det ser ju så skittrist ut med bara text. Jag tror jag lånar en lämpligt knasig grej från nätet på temat sommar och önskar med det en mysig fredaskväll!
Lev och må!
Lisa

7 kommentarer:

 1. Tänk vad du gått igenom, man kan nog inte riktigt förstå om man själv inte vart där Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Ja, det var inte sååå kul för dig förra hösten - nä det måste varit synnerligen obehagligt att förlora ett sinne så där. Du hade då tur som kunde komma tillbaka hyfsat snabbt och med alla sinnen i behåll. Var rädd om dig!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Läste om en stackars bloggerska här om dagen som hade skrämmer och inte hörde, tänkte på dig då. Så skönt det gick bra. Det han pratar om, solen, vad är det ?....

  SvaraRadera
 4. Jamenjösses! Phu. Det är tur att du har ditt utsökta sinne för humor.
  Och du - stort tack för diagnosen. Det känns så skönt att ha det på papper nu! Jag kan visa alla att jag är helt NORMAL. :-)

  SvaraRadera
 5. Så kan det bli, men nu vet du.
  att inte längre höra Syrsan sång - men som tur var så var det övergående.

  mw

  SvaraRadera
 6. ok, nu har jag testat. felet tycks ligga hos firefox, för nu är jag ute på googlechrome och kan kommentera. fasiken så irriterande.
  hoppas det ordnar sig, för jag tycker firefox annars är lite smidigare.
  jag säger bara, himla möss! Vi har tagit jättemånga i fällorna på vinden i år. och ändå har vi anticimex. och en sån stank vi har av ruttnande möss i väggarna. nä, de är inte mina vänner på någe vis. hjälper den där piparen?
  aino

  SvaraRadera