lördag 10 mars 2012

Utlottning!

Men först blir det en väderrapport, hihi. Vi har haft ett par dagar med varmt och skönt. Tyvärr har det blåst som attans idag, men tvätten torkade bra! I övrigt har dagen ägnats åt ved. Denna gång var jag smart och använde bilen för att ta hem träden från skogen. Betydligt mer lättvindligt. Nu ligger det en liten färdigkapad hög på gården och väntar på klyvning. Måste laga yxan först...

Så över till det rubriken utlovar; en liten utlottning. Mina bloggvänner är så duktiga på att ha utlottningar eller tävlingar och torparkärringen vill inte vara sämre. Det ni tävlar om är detta:Bilder signerade Lisa in the Woods ;-) De har A4-storlek och kommer utan ram, detta för att förenkla frakten. Vad ska man då göra för att vara med? Samma som hos alla andra såklart!

1. Skriva en kommentar och i denna även berätta vilken bild du helst vill ha = en lott. Det skulle ju kunna hända att flera vinnare önskar samma bild, så gardera gärna och skriv ett alternativ till.
2. Om du inte redan är följare, så är det dags. Detta genererar ytterligare en lott.
3. Skriv om denna utlottning och länka till detta inlägg så har du säkrat tre lotter.

Dragningen är den 24 mars, så ni har gott om tid, hihi. Självklart under strikt kontroll av maken (som inte får vara med och tävla, fniss).

Denna gång är det alltså fåglar som gäller. Jag kommer att ha lite fågeltema fram till dragningen också, det finns ett gäng bilder som ännu inte visats här. Nu, kära vänner, ska jag kolla vidare på Melodifestivalen. Min favvo alla kategorier är Lisa Miskowsky. Jag är lyrisk både av låten och de underbara dansarna! Jag gjorde en egen fågeldans vid kakelugnen när hon sjöng. Minst lika bra, ha ha haaa!

Lördagsmys på er så hörs vi snart igen!

Kramar
      Lisa

11 kommentarer:

 1. Ooooh vilka vackra fågel bilder :) Jag kan inte välja för de är ju sååå vackra alla 3 :) jag länkar fårn min sida till din så de blir väl 3 lotter :) Kram På dej

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för de fina orden! Självklart blir det tre lotter! Vad gör jag om du är en vinnare...

   Radera
  2. Om jag har turen att vinna så är det ju bara att ta någon av dem :) eller låta de 2 andra få välja så tar jag den som de inte valt :) men då måste jag ju först ha turen att vinna :) Kram

   Radera
 2. Kul! Jag är med och gör som man ska på alla sätt = 3 lotter. Om jag har turen på min sida önskar jag de två svalorna... nu när det är vår och så där är de synnerligen passande motiv.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Noterat! Såklart är det två, för vi vet ju att en svala inte gör någon sommar ;-)

  SvaraRadera
 4. så himla snygga bilder! ffa bilden på hussvalorna! jag säger som jag sagt många gånger, jag begriper inte hur du bär dig åt!?
  aino

  SvaraRadera
  Svar
  1. Massor av tålamod och många tryck på avtryckaren, hihi!

   Radera
 5. Hm, er på kurs så jag kan inte lenka, gør det nær jag kommer hem. Men yxan,mer det orven som losset etter før ivrig anvændning? Det kan vara småfarlig du, før man vet aldrig var bladet tar vegen.. Ha det godt ( konstig svenska men ipaden har bestemt seg før norske ser det ut till :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är själva yxhuvudet som sitter löst (pga ivrig användning, he he).
   Ha det så kul på kursen!

   Radera
 6. Vilka fina bilder. Klart att jag vill vara med på din utlottning.

  Om jag skall försöka välja så bild 1 och bild 3

  Du får vika 3 lotter till mig.

  Hoppas på tur.

  Ha de gott
  Gunilla

  SvaraRadera
 7. Jag vill såklart vara med på dina fina bilder. jag gillar den i mitten. 2 lotter kniper jag åt mig.
  kram mia

  SvaraRadera