tisdag 25 december 2012

Kråkan & hennes vänner önskar god fortsättning!


 Vi har haft plusgrader idag och då passade Kråkis på att gå ut.
 

Hon var inte så helt nöjd med att få snö på fötterna, men gillade den friska luften. Det finns fler i denna familj som behöver frisk luft och det är Torparkärringen själv. Gissa tre gånger vem som åkte på en riktig förkylning lagom till jul? Dan före dan öppnades kranen och all snuva i världen skulle ut. Detta gjorde att orken tröt så något vidare pyntande blev det inte. Jag satte ljusen i granen och sedan var det slut. Vaknade på julafton och var risig vilket medförde att något som aldrig tidigare hänt skedde. Maken hjälpte mig att klä granen! DET är stort! Att klä granen är för mig närmast heligt, men han var så duktig så. I fortsättningen ska han få vara med, det gick ju så mycket fortare! Paketen slogs i all hast innan Kalle och efter K tog orlen slut. Soffläge och återigen fick maken ta över. Trots baciller och feber blev det jul och riktigt mysigt!I granen finns det som synes inte bara kulor. Nejdå, även rosetter, lamm och numera även flygfän som inhandlades i Kraków.


 
Det vore ju knasigt om jag inte visar glaskulorna jag köpte på resan. Tro mig om jag berättar att jag hade beslutsångest! Det fanns ju så många vackra kulor att välja mellan! Nåväl, jag lyckades bestämma mig och här är de:
 
 
 

De är ganska stora (vilket syns på headern) så tack och lov att jag inte köpte mängder. Då hade de inte rymts i väskan!

Lite mer julpynt innan jag slutar för idag. Jag köpte ju en spinnrock på auktion förra sommaren. Nu fick den en uppgift, förutom att samla damm hihi.


Med detta önskar jag er en fortsatt mysig juldagskväll och på återhörande!


Varma kramar från
Lisa

6 kommentarer:

 1. Ja, jättefin gran. Men jag hade nog satt Kråkan i toppen på den. Fina pippin.
  Hoppas du kryar och hinner njuta inemellan kransnytning och annat. Kram!

  SvaraRadera
 2. Vilken otur att du blev sjuk igen, hoppas du mår bättre nu. Men det var ju fint att du fick upptäcka oanade talanger hos man, julgran kan bli ett spännande teamwork. Så mycket fint du fick med dig, och rocken, du har inte funderat att använda den mellan jularna ?
  Krya på dig :)

  SvaraRadera
 3. Så trist med julförkylning... hoppas du mår bättre nu :)
  Vilken fantastisk header... och såå vackra bilder!
  Och de där polska julkulorna... jättefina!
  Spinnrocken - vilken himla bra julprydnad den blev!
  God fortsättning och krya på dig!
  Kram

  SvaraRadera
 4. oCH SÅ FICK VI ÄNTLIGEN EN BILD PÅ KRÅKANS JULPROMENAD

  MARGARETA

  SvaraRadera
 5. visst är det kul med lite annorlunda julgranskulor. även om man inte har de i julgran. vi har inte julpyntat något i år. tanken var att det skulle göras innan vi for, men vi hann inte med. och nu är det ingen idé.
  synd att förkylningen drabbade dig. jag var lite krasslig några dagar innan, men körde hårt med vitlök, blåvick och echinagard, så jag blev tackolov inte förkyld.
  så krya på dig nu! och ha det gott!
  aino

  SvaraRadera