torsdag 20 december 2012

Snart jul

Och denna torparkärring har totalt tappat orken. Det var ett bra tag sedan något inlägg och inte har jag hängt med i andra bloggares förehavanden heller. Denna höst har varit extremt tuff arbetsmässigt och det ser tyvärr mörkt ut framöver. Två kollegor slutar och den tredje väntar på besked från en ny arbetsgivare. Inga lysande utsikter alltså :(

Allt detta har gjort att jag tappat mycket av lusten till julpysslnade. Jag bara tänker att jag ska göra saker men jag orkar inte... F.o.m idag har jag ledigt, ända fram till 2:a januari. Välbehövligt! Nu måste jag bara hitta kraft att dra igång julen också... Det känns som att jag skulle vilja göra som denna kompis. Bara ligga och vila!


Lite fågelskådning från kontorsfönstret! Finns ljuspunkter alltså, hihi. Jag har lust att hänga upp en talgboll men det får jag nog inte. Skadar för all del inte att fråga, det blir något att ta tag i nästa år!


Nu har det faktiskt varit skojsigheter också på temat utflykter och äventyr. Jag kommer med en rapport senare och då blir det julstämning!

Ha det gott i julstöket och var rädda om er!


Kramar från
Lisa5 kommentarer:

 1. vad skönt att du får vara ledig några dagar nu då så du kan återhämta dig. Slit inte ut dig på alla julbestyr nu istället bara...det är inte så viktigt...huvudsaken är att vi får vara tillsammans med nära och kära och njuta av julen inte att allt praktiskt ska fungera....livet fortsätter efter ju med...
  Julkramar från lilla mig

  SvaraRadera
 2. Du då, så illa det låter, och här är det likadant. Extremt många timmar övertid och det i bästa adventstiden. Men idag har jag börjat ledigheten också. Men vila? Jag stod och skakade låsen utanför köpcentret redan kl 10, och nu städas det. Jag tänker vila imorgon. Här angrep inte dammråttor men stora mufflonfår mig igår kväll, hur kan det bli sååå mycket damm ??? Jag ska tänka på dig i morgon när jag ligger i soffan ;)
  Det blir jul iår också ska du se, sköt om dig :)

  SvaraRadera
 3. Aaaa, låter härligt med ledigt. Jag har eeennn lite uslig dag kvar till julledigt. Ingen gran ropar efter att kläs och ingen skinka ska stekas. Känns jätteskönt. Har fått dispens av tonårsbarnen. Halleluja.

  SvaraRadera
 4. Lägg dej i soffan med en god bok och ljuvlig musik, som ju finns nu överallt!


  margareta

  SvaraRadera
 5. Jag har nog förstått att det är därför du legat lågt med bloggandet. Så nu blir det bra för dig att få vila lite!
  önskar dig en lat och lugn jul!
  aino

  SvaraRadera