torsdag 19 juli 2012

Vattenlek

Regnet det bara öser ner... Mmm, idag har det verkligen varit pissigt ute (ursäkta uttrycket). Det höll upp en stund och då drog torparkärringen till skogs och plockade blåbär. En trivsam sysselsättning som borgar för god sylt under de kalla månaderna.

Efter det uppehållet satte det igång igen. Vad gör man då? Jo man ägnar sig åt vattenlek. Inte på det sätt ni tänker utan medelst kamera. Jag gick ut och fotograferade blommor med vattendroppar på...


Den digitalisen ser riktigt smaskig ut, he he.


Climbing Bonica är vacker (och ser smaskig ut) både som knopp och utslagen.


Mina Crazy Daisy är jag vansinnigt förtjust i! En blomma att bli glad av!

När jag kommit så här långt började jag leka på allvar. Först med C. Daisy...


Sedan spårade det ur lite mer. Det är otroligt vad skoj man kan ha med en dator! Ni kan gärna gissa vad bilderna föreställer...

Nu får det vara färdiglekt för ikväll. Semestern lider mot sitt slut, på måndag är det dags igen... Det må väl vara, det bläigaste är att maken åker i morgon : ( Det enda positiva med det är att när vi träffas nästa gång är det garanterat varmt och soligt (augusti är inte så långt borta). Runt 40 grader minsann. Japp, torparkärringen ska lämna skogen OCH landet. Ni kan aldrig gissa vart jag tar vägen, hihi, men jag lovar att rapportera från den resan!

 
Kramar från
Lisa

3 kommentarer:

 1. He, he. Ja, vad gör man när det regnar? Eller vad gör man inte för att slippa städa (i mitt fall), tar kameran och går ronden.

  SvaraRadera
 2. Ibland vill inte iPaden göra som jag vill men en kort kommentar försöker jag med igen. Synd att semestern är slut, det är den här också. Blåbär mums, och surt väder, vi kan lika gärna jobba. Blåbär och 40 grader låter fantastiskt.
  Hissen en inte mycket till bloggerska här också :)

  SvaraRadera
 3. En kul lek då det regnar, dessutom lär man sig alltid någonting.

  De ser jag framemot; Island?

  margareta

  SvaraRadera