lördag 26 februari 2011

Fiin!

Jag bara måste dela med mig av gårdagens lunchhändelse. Jag tog min sedvanliga promenad och fick för mig att gå in i en affär som har inrednings- och köksprylar. Har varit där förr och brukar gå därifrån med något som inte var tänkt. Denna gång strosade jag runt och hittade flera saker jag ville ha. Vi behöver nya sänglampor och jag fann vackra lampfötter och ljuvliga skärmar med rosor på. skulle passa perfekt! Torparkärringen blev dock snål så lamporna fick vara. Så föll min blick på något annat... Jag föll handlöst och är dessutom i behov av en sådan. En otroligt rar juicepress!


Visst är den söt?! Det satt en fin röd prislapp på också, annars hade jag inte slagit till. Till saken hör att jag varje morgon fixar en studsdrink. Den fick sitt namn första gången jag gjorde en och som vanligt spelade apa och började studsa runt när jag druckit upp den. Fattar ni att maken är härdad (han är fö likadan, kaka söker maka) och att det är tur att vi bor som vi gör. Annars hade nog blåbussen kommit för länge sedan! Hur som helst så pressar jag en halv grape och en stor bappelsin varje morgon. Så gott så gott! Underbara vitaminer också.

Tyvärr hade jag fel bappelsiner (jo, det heter så, det vet alla som lyssnade på "Upp till tretton" en gång i tiden). Mina var för stora och passade inte i min gulliga press. Nåväl, det är petitesser, jag har köpt nya bapplar idag och då gick det bättre!

Lycka är
Att dricka färskpressad juice varje morgon!

2 kommentarer:

 1. Låter gott med "studsdrink"
  Men varför inte äta hela apelsinen,
  då får du med alla fibrer också.
  Ann.

  SvaraRadera
 2. Du är som vanligt klok, Ann! Detta är väl ett av mina fyr som vanligt. Jag har aldrig varit så förtjust i att äta apelsiner, tycker det är godare med juice. Jag slänger dock ner "skräpet" i drinken, så lite fibrer kommer med = )

  SvaraRadera