söndag 27 februari 2011

Skryt

Vilken glädje det är att öppna sin blogg och se att de bloggare jag följer har gjort nya inlägg! Jag ska strax gotta mig åt att läsa vad de hittat på. Först vill jag göra ett eget inlägg där jag tänker skryta lite. Jag fick idén när jag läste en av bloggarna jag följer, hon har stickat en jättesnygg tröja! Här kommer mitt bidrag:


Jag stickade först en mörkgrå tröja till maken i julklapp. Det var så hemligt så, jag lyckades lura honom att tro att det var väninnan som skulle få den. Det är nog bara en man som kan gå på något sådant. Hon är mycket mindre än honom! Nu blev den tröjan så fin och jag kom på att damen i fråga kunde få ett presentkort på valfri tröja. Hon valde en likadan fast naturvit, så efter jul stickade jag nummer två. Efter detta var jag jäkligt avundsjuk på mina kära. Jag tyckte ju själv att tröjan var jättefin! alltså satte jag igång och stickade en egen.

Något jag föll riktigt mycket för, var resåren med flätor. Jag har numera både sockar och vantar med denna resår. Visst är den läcker!


Så har jag framhävt mig själv så det räcker för denna vecka, ha ha. Till min nackdel är att jag köpt garnet. Stickerskan vars tröja jag började berätta om, hade både spunnit och färgat garnet själv. DET är verkligen något att skryta om! Jag skulle gärna göra det själv, helst då med ull från egna får. Nu finns här inga får. Vi är inte överens ännu, maken och jag, om hur trivsamt det skulle vara med Frank och hans vänner.

Jag avslutar med dagens djurhändelse; vi fick besök av en örn som majestätiskt kretsade på himlen. Jag kastade allt jag hade för handen, rusade in efter kameran och började leta rätt program. När jag lyckats ställa in eländet var örnen alldeles för långt bort. Jag gjorde ett försök ändå och det blev en liten prick mitt i det grå. Jag visar den ändå, bara för att bevisa att det är sant. Nästa gång så...


Så vill jag bara önska en god fortsättning på denna söndag och en fin kommande vecka. Vi ses!

2 kommentarer:

  1. Ja visst ser jag örnen, trodde först bara det var något på mina glasögon, skönt att veta att dom fortfarande är rena. En sån härlig tröja, en sån skulle jag gärna vilja ha, jag gillar såna flätor, både kul att sticka och ser så fina ut. Vem vet, kanske det blir en en gång.
    Hoppas du får en fin vecka :)

    SvaraRadera