lördag 11 december 2010

Bosättare

Jag är försiktig med att uttala mig om storpolitik. Det kan bli så fel, så fel och skapa osämja om man inte har samma uppfattning. Men det finns något jag är fullständigt emot och denna åsikt står jag för! Jag tycker inte om, har svårt att acceptera att någon bygger bostäder på områden som tillhör någon annan. Tänk dig själv, hur skulle det kännas om någon plötsligt kom och började bygga hus på din tomt? Inkräkta på ditt liv...

Ännu värre om dessa bosättare ser läskiga ut och dessutom kan vara aggressiva. Jag har en fråga: vad är det för fel med att leva sida vid sida, var och en inom sitt område? Vi fick en bosättare på halsen i somras och eftersom jag inte tycker om dem, blev stämningen synnerligen orolig. Det fanns bara en sak att göra; gå till attack! Försvara sitt revir! Jaga ut inkräktaren!

Maken fick till uppgift att jaga bort honom och jag rev bygget med omedelbar verkan. Bosättaren kom tillbaka efter en stund och var tämligen sur över att någon rivit hans byggprojekt. Han insåg dock att det inte var något bra ställe att bygga på och lämnade vårt territorium.

Även om jag verkligen inte trivs med ockupanter, måste jag erkänna att det var fascinerande att titta på när han jobbade. Vad fort det gick! Det gick fort att ta bilden också för jag gillar INTE close encouters med getingar!

1 kommentar:

  1. Härlig vändpunkt! Trodde faktiskt att du pratade om något helt annat...

    Håller med dig till fullo för övrigt!

    SvaraRadera