fredag 31 december 2010

Gott Nytt År...

...kära vänner!

Så har snart 2010 passerat och ett nytt år väntar. Mycket har hänt under detta år, jag har ju börjat blogga! Det trodde jag inte skulle hända för ett år sedan. Visst är det spännande att inte veta vad som komma skall! Får se vad jag hittar på för skojsigheter nästa år.

Nyårsraketerna äro beskådade. Det är fantastiskt att se och uppleva. Jag blir som barn på nytt, men visst är det som min vän sade: de pengarna skulle räcka till många barn i Afrika. Ett dyrt och kortvarigt nöje är det, men jag älskar det!


Vanligtvis tänker jag inte så mycket på hur kortvarigt det är, men nu när jag filmade blev det uppenbart. Sisådär 15-20 sekunder för varje del. Hela showen var över på 10 minuter. Nåväl, kul var det och det är trevligare att åka till en stad som håller i det, än att titta på grannarnas raketer. Torde väl inte få se några vid tolvslaget, skogen är inte överbefolkad. Själv har jag köpt långa tomtebloss som jag tänker "fyra av". Lagom spännande för mig.

Nu vill jag avsluta med att tacka er som följer med i mina äventyr och skrattar åt mina stolleprov. Jag lovar att det blir mer knasigheter nästa år, kanske redan i år. Det är några timmar kvar...

Gott Nytt År!2 kommentarer:

  1. Ja, tack för i år Lisa. Ett synnerligen gott nytt år önskar jag dig!

    Nyårskram!

    SvaraRadera
  2. Ha ett underbart 2011! Vi syns snart! Kram

    SvaraRadera