fredag 12 augusti 2011

Bara blommor ikväll

Tänkte jag skulle passa på att visa er mina frösådda pelargoner. De växte ju som attans i början, men har tagit god tid på sig att börja blomma. Nåja, här är ett gäng!


En riktigt ful, trasig skottkärra blir fin med dessa raringar som piggar upp. Nu ville jag ju ge er en  närmare titt så... IIIHHH!!!!! Något på min fot! Den var stoor!


Observera att jag inte har mixtrat med denna bild, jag låg på knä med kameran mitt framför näsan på den. Tittar man ännu närmare så, visst är färgen grön o fin. Kräket ser ju ut som en kräfta som missfärgats...


 Nej, nu lämnar vi det grönögda monstret och tittar på pellisar istället!

Video Blush blev en liten raring

Här kommer några varianter av Multibloom


 

 En synnerligen lyckad sådd, håller ni inte med? När jag ändå är igång, måste jag visa vad som blivit i ramen jag satte mot staketet. Malvorna växer så det knakar och solrosorna är på G!


Det kommer helt klart att bli något liknande nästa år, för detta har verkligen livat upp utsikten.

Ni kommer nog ihåg mina krasse ätande "vänner". De flesta fick jag bort, men inte alla. Nu finns det hjälp från oväntat håll. Ibland tycker jag om små, läbbiga saker.


Tack för hjälpen! Eftersom detta blev ett rent trädgårdsinlägg, kan jag lika gärna tjata på er min rabatt igen. Det är så kul att se hur den förändras!


Så, kära vänner, nu gör jag fredagsmys. Vi får höras en annan dag. Ha en kalasfin kväll!2 kommentarer:

 1. Vilka fina pelargoner du har :) Malvorna är oxå jätte snygga :) Tycker det är kul när du sätter in lite djurbilder oxå :) vilken vårtbitare :) de är ju så stora och vilken tur du har som får hjälp med att få bort krasse ätarna :) ibland får man hjälp från oväntat håll :) Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Så fina färger dina pellisar fick. Det blir till att ta vara på dem i vinter!
  Vilken som är finast? Alla.

  Din malbvahäck är läcker och likadant rabatten du visar. Så fin blomning fortfarande - kul!

  Men vad pysslar gräshoppan/vårtbitaren med? Bajsar? Lägger ägg? Ser mysko ut i a f. Jag har just haft fredagsmys i trädgården med alla mina små söta myggor - skojar - de är INTE söta alls. Var tvungen att röja efter allt regn.

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera