tisdag 30 augusti 2011

Jag gjorde det!

Är himla stolt över mig själv dessutom! Nu undrar ni vad t-kärringen hittat på. Har hon hoppat bungy-jump? Åkt helikopter? Dykt med hajar? Nej, faktiskt något mycket mer imponerande...


Jag har sovit uselt dåligt i natt. Vaknade av regnet och sedan var det liksom av och på hela natten. Den ena drömmen avlöste den andra och den sista var riktigt knasig...

Vi hade ett stort, helt fantastiskt hus och jag gick omkring och bara fröjdades över att det var  mitt. Så gick jag ut för att inspektera trädgården och planera för nya uteplatser. Då ser jag en massa små hål imarken och jag förstår direkt att det är tusenfotingar som gjort hålen.  nu börjar det bli ganska skruvat, mina vänner. Plötsligt kommer det flera tusenfötter flygande! Jag börjar springa och de följer efter. Nu gäller det att komma därifrån, snabbt! Jag vet ju att de kan bitas!

Här vaknar jag, tack och lov! Jag undrar hur min hjärna fick ihop den storyn... Kontentan är att jag varit mycket trött idag, för att inte tala om ikväll efter middagen. Det är nu vi kommer till min bedrift. Jag tog på mig de här:


Har torparkärringen helt tappat greppet, eller? Vad är det för upphetsande med de där synnerligen osexiga strumporna? Jo, det är mina vandrarsockar. Ni vet sådana som är speciellt gjorda för att passa i vandrarkängor. Jag valde alltså bort soffan (trots att den var mycket lockande) och tog en skogspromenad.

Jag var ute i en timme och utforskade en okänd skogsväg. Såna äventyr gillar jag! Det var dessutom hög tid att ta fram vandrarkängorna, för de hade stått orörda länge. Det märktes inte minst på spindelväven! Nu är jag riktigt trött, så jag räknar med att somna som en liten gris = )

För att vara på den säkra sidan vad gäller drömmar, avslutar jag med något vackert. Dahlian har slagit ut och den borde kunna ge vackra drömmar!
Och ja, hajbilden har jag tagit själv. Fast från andra sidan glaset ;-)

3 kommentarer:

 1. Jobbigt när man glider in och ut ur den sköna sömnen. Drömmar kan verkligen vara besvärliga och ännu jobbigare är det när en viss känsla som man tydligt upplever i drömmen liksom dröjer sig kvar när man har vaknat. Ibland kan det vara så illa att känslan sitter kvar fram till middagstid...Konstig är man! Då är det bra sömnpilla att ge sig ut på fotvandring - hoppas att du får en god natts somn i natt.

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 2. Ja drömmar kan vara helt genomgalna ibland så man undrar hur hjärnan kan få till det så tokigt...fast det sägs ju att man drömmer sånt som man egentligen nånstans vill uppleva....men i ditt fall så är jag tveksam om det stämmer...hihi!
  sov gott inatt
  kram mia

  SvaraRadera
 3. Flygande tusenfotingar som lagar hål i gräset?? Ibland blir det ganska konstigt du, drömtolkningen av detta blir?
  Hoppas du nu fick en god natts sömn utan hajar i sängen :)

  SvaraRadera