fredag 19 augusti 2011

Kommer inte på någon bra rubrik

Det verkar som att fredagar alltid är regndagar. Riktigt pissigt (ursäkta) har det varit idag och många mm blev det. Nåväl, Kråkan har det bra i sitt tält och Tasse har ställen att vara på och torparkärringen har mestadels suttit inne. Efter hemkomsten blixtrade det plötsligt till och sedan kom en ordentligt smäll följt av ett urmuller som kändes i golvet. Tor var verkligen igång! Det var allt! Nu har det börjat blåsa förfärligt och det tycker jag inte om!

För att balansera upp tillvaron, följer här bilder på blommor i glada färger. Inga kommentarer, bara njutning...


3 kommentarer:

 1. Halloj! Trevliga djur du har hos dig... grodor, ormar, gräshoppor och Kråkor. En egen liten djurpark - fast utan stängsel. Najs. Det ÄR intressant att närstudera saker och ting. Både blommor och OH så vackra närbilder idag!!! och insekter och spindlar.

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 2. Vilka fina bilder! WOW! Jag vill också lära mig ta såna bilder... men jag har anmält mig till en fotokurs nu, men den är först i november, tror jag. Och vad är det för blomma, den nästsista vita?? Så läcker!!
  heanku

  SvaraRadera
 3. De må ha regnat mycket igår men du har fångat många fina blommor på bild som får en att njuta även när det regnar Kram Suss

  SvaraRadera