tisdag 6 september 2011

Bara några ord...

...för jag har egentligen inget vettigt att berätta, fniss! Förutom en sak. Jag har en ny läsare! Jag blir tramsigt glad! Välkommen ska hon vara = ) Det firar vi med ännu en dahlia tycker jag.


Tänk att alla blommor blir extra vackra med lite vattendroppar på sig. Det regnade alltså i natt. Detta fick pumpan att slänga ut en blomma också. Den färgen gillar jag verkligen!


Helgen fortsatte för övrigt med ännu bättre väder på söndagen. Hela 25 grader och strålande sol på det. Jag fattade det viktiga beslutet att ägna dagen åt vila, så nu har jag "gjort slut" med Roy Grace för denna gång. Ska köpa en ny deckare av herr James framöver, men det får vänta ett tag....

I övrigt hände inte mycket, förutom att Kråkan började "morra" och vad jag såg i skyn var fyra havsörnar. För högt upp för att det skulle bli någon bra bild. Jag ska väl inte klaga egentligen, de jag tog i våras var riktigt bra, men man kan alltid önska sig något ännu bättre = ) Tänk om denna varit närmare så jag hade fått skärpan bra, kolla vingarna!


På temat det kan alltid bli bättre blir dagens inköp. Kalla det vanvittsaffär om ni vill, men jag kunde inte låta bli. Maken fick ju sandaler från Rieker i födelsedagspresent och han säger att de är fantastiskt sköna. Alltså ville jag prova skor från Rieker. Antistress låter bra och om de är snygga så...


De är både och! Dessutom är de fordrade så de är varma och gosiga. Som extra grädde på moset har de en bra gummisula så det blir bra grepp om det kommer snö. Nöjd och glad torparkärring alltså!

Mindre nöjd med försöket att få en bra bild på månen ikväll. Jag fattar inte varför det bara fungerar ibland. Jag måste nog läsa på! Med detta tackar jag för ikväll, vi höres!


3 kommentarer:

 1. Din kråka har allt god syn - jättebra med egen örnvarnare...

  Dojjorna får jag gratulera till. Är det dina första Rieker? Ja, då ska du se att du snart inte kan ha andra märken. Är själv fast sen ett 10-tal år... Tänk att det finns snygga, sköna och praktiska skor allt-i-ett!

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 2. Färgen på blommor blir oftast mycket snyggare när de är fuktiga/våta. Havsörnar är väl rätt stora? vi har ju inte så stora rovfåglar här där jag bor (kanske ugglor i så fall) De där var riktigt läkra skor :) ser ut att va bekväma ut oxå Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Rieker är som balsam på onda fötter, grattis! Sol? vad är det för något? Och kan terometern komma över 20 grader, utan att gå sönder? Buhu, nu blev jag riktig avundsjuk :)

  SvaraRadera