tisdag 27 september 2011

Är det höst, eller?

Så kändes det inte igår i alla fall. Runt 20 grader och vindarna var ljumma. Det liknade mer en vårdag, bara träden skvallrade om att det faktiskt är höst. Morgonen var vacker...


Att åka förbi en sådan utsikt är i sanning en bra start på dagen. Jag promenerade till ett av mina möten och känslan av att gå med bara armar denna tid på året är härlig! På vägen passerade jag fler som njöt av sol och värme:


Tror att jag avstår från att bada, trots värmen. Det fanns fler som tyckte så...


Klokt att titta på uppifrån en sten! "Ankor" har jag fotat förr, liksom nässelfjärilar och lila har varit en färg som följt med denna sommar. Så vad passar väl bättre än en kombination av lila höstastrar med en orange nässelfjäril på? Vilken färgkombination och vilken kick man får av den!


Vad gör väl det att hösten är här när det finns så mycket vackert att titta på!

5 kommentarer:

 1. med en sådan start på dagen kan ju inget gå fel eller så kan man ta allt med en klackspark :) Vilken lyckad bild med höstastern och fjärilen :) Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Är det blommor från samma planta? vissa av astrarna är ju gula i mitten och andra rosa?
  Söta!!!
  kram

  SvaraRadera
 3. Man behöver såna fina dagar ibland, det är väl dom som håller oss uppe. Så friska färger det var på ditt sista bilde, härligt. Lila och orange ska liksom inte gå ihop men det gör det visst det.
  Ha en fin torsdag :)

  SvaraRadera
 4. Visst är hösten underbar.
  Trevlig helg.
  Ann.

  SvaraRadera
 5. Nu hittade jag tegelpannorna, här:
  http://mialivet.blogspot.com/2011/05/antligen-ar-dom-pa-plats.html
  Ja, min man borrade hål, fyra i varje panna, två för upphäng och två för burkarna. Burkarna fästade jag med ståltråd som jag la runt skruvkanten. På baksidan trädde jag dom genom en mutter som var större än hålet och tvinnade runt ståltråden om den. Mannen var rädd att pannorna skulle spricka hörde jag men det gick ju bra. Hoppas du visar dina 'pannlyktor' när dom är färdiga :)
  Har du haft en fin helg förresten? Det har varit lite stilla från dig i det sista dagarna men jag hoppas du har det bra :)

  SvaraRadera