lördag 12 november 2011

Kyla

I går kväll blev det riktigt kallt, -5 grader! Burrr... Det var väldigt vackert i månskenet vilket lockade ut torparkärringen. Det är något magiskt med månsken!


I morse var bilden en annan. Farbror frost var ju på besök, men detta hindrade inte t-kärringen från att gå ut med kameran iförd pyjamas ;-)


Det bläiga är som ni ser att dimman har kommit tillbaka. Ängen borde vara ett bra tillhåll för diverse oknytt idag. Kanske jag ska spana efter älvor? Eller fryser de för mycket?


Frosten gör som ni vet fantastiska konstverk med växterna. Min berberis atrupurpurea är ännu snyggare med juldekorationer!


Det fanns mer vackert att titta på...
Nej, idag får vi inte se solen. Någon vidare värme är det inte heller bara några stackars plusgrader. Den käcka t-kärringen tänker gå ut ändå. Det finns ju inget dåligt väder bara dåliga kläder! = D

Jag avslutar med att återknyta lite till gårdagens fågeläventyr. Idag har jag haft fotosafari från soffan, men inte lyckats så bra. Talgoxarna har nämligen flaxat omkring här utanför och en bild av dålig kvalitet hann jag ta innan de flög iväg. Det där med att hinna ställa in skärpan i farten är inte så lätt, ha ha. Nåväl, ganska bekvämt att sitta inne i värmen och fågelskåda!


Ha en riktigt fin dag nu, vi hörs kanske ikväll igen!

2 kommentarer:

  1. Jag tror inte vi har haft sån frost (sov kanske för länge..) men den dimman känner jag igen, fytt i bubblan, det är flera veckor sen jag såg solen. Sån är det på hösten när man bor lite i höjden, vi bor liksom mitt inne i molnen.. Vackert ser det i varje fall ut i ditt höstlandskap och det magiska månljuset, nästan så jag misstänker dig för att vara varulv också :)

    SvaraRadera
  2. Vackra frost bilder du visar upp :) men är de inte som om älvorna är där på ängen? om man tittar väldigt noga :) håller med om att de är skönt o sitta inne o kolla på fåglarna som flyger fram och tillbaka till maten Kram Suss

    SvaraRadera