torsdag 24 november 2011

Underligt och underbart

Det är vad man kan säga om vädret. Imorse var det 8 grader och ikväll 10. Nästan så t-kärringen får vårkänslor! Det var hur mysigt som helst att gå ut i veboa och klyva lite ved ikväll. Kråkis mår gott och så även Tasse. Hela gänget i skogen myser alltså!

Lite julstämning börjar infinna sig och visst är Lottas program på TV en anledning till det. Jag har börjat städa lite; passar på att tvätta mattor när nu värmen är här. Jag tvättar i maskin alltså. Det finns gränser för vad en torparkärring hittar på. Inte ens jag släpar med dem till bäcken och tvagar dem på torparvis, haha. I morgon ska det inhandlas en julstjärna till ett fönster. Vi funderade redan i fjol på att byta ut ljusstaken mot en stjärna. Det finns dock risk för psykbryt, för jag har inte kollat att ljusstakarna verkligen lyser. Fast om jag nu köper en stjärna så har jag ju reservljus... Otroligt vad fiffig jag är ;-)

Nu är jag inte bara fiffig, jag ät trött också. Detta betyder att jag inte orkar skriva något mer. Huvudsaken att jag har med väderrapporten så jag minns i efterhand. I fjol hade vi både snö och översvämning vid denna tid... Huuu! Kommer ni ihåg det?
Neej, det är för hemskt att tänka på! Bättre att njuta av det vi har nu. Så, kära vänner, nu ska jag göra som Tasse. Ha det så mysigt så hörs vi!

Mys under Bödaluffen 2010

2 kommentarer:

 1. Jag undrar om du inte gav mig en idé nu, stjärnor i stället för ljusstakar.. kanske ikea har något? det är dårligt med stjärnor här annars men nu har vi ju fått biltema, jula och claus ohlson så jag hittar nog några.. trött ja, det är bara förnamnet. jag hade kompledigt i onsdags och var tillsammans vaken 6 timmar! man borde göra som björnen och gå in i ide..
  när jag såg din bild i listan hoppade jag till, vad? har du snö innan mig?? men pust, ikke det da... med snön kommer det lite ljus, det är väl det positivaste med det frysna vattnet från ovan, det och träningen med att skotta den bort.. så får jag väl inte ljuga helt för mig själv, julkänslan också.
  Sov gott :)

  SvaraRadera
 2. Kära trogna Jula hade en massa krafs som jag betalde för i kassan. Nu återstår det att övertyga min man (och mig själv..) att det faktiskt kommer att se fint ut, sönerna suckar..
  Hoppas du njuter fredagkvällen, själv är jag ensam hemma och ser Skavlan tillsammans med en påse ostbågar. Lat, men hemskt skönt avslappnande :)

  SvaraRadera