lördag 10 december 2011

Lite hjälp, tack!

Som ni märker har jag problem med min header. När jag försöker lägga upp en ny får jag veta att jag överskridit kontot. Vad då? Visst måste man väl kunna byta som man vill? Jag har kollat i Picasa och tagit bort de gamla rubrikbilderna. Jag VÄGRAR att köpa mer utrymme! Det går ju inte heller att tömma Picasa för då försvinner ju allt från bloggen.

Vad gör ni som byter header varje gång? Det är väl jag som inte fattar hur man gör, men jag behöver verkligen hjälp. Jag blir inte klokare av att läsa informationen heller, den upplyser bara om att man kan köpa mer...

Tack på förhand från en sur torparkärring!

= (

3 kommentarer:

 1. Du kan lura systemet! Har du mer än ett mejlkonto kan du använda båda = dubbelt så mycket bildutrymme. Lägg till en medskribent med det andra mejlkontot så ska det nog funka. Annars kostar jättemycket utrymme typ ynka 35:- så det är ju inget rån men om du av principiella skäl vägrar så är nog tipset med flera mejlkonton det bästa jag kan komma på just nu.

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 2. Smart! Håller med om att det inte är någon förmögenhet, jag får nog vackert betala. Det finns en risk att jag förvirrar mig om jag har många konton, ha ha haaa! = D

  SvaraRadera
 3. Flera mailkonto fungerar perfekt och inte behöver det vara så svårt heller. Säg att du hade kajsa.anka@... så lagar du kajsa.anka1@... med samma passord, annars hade jag blivit helt galen om jag skulle komma ihåg alla.
  Lycka till :)

  SvaraRadera