tisdag 13 december 2011

Tassekavalkad och krasslighet

Så var det dags igen, att bli soffliggare alltså. Man kan tro att detta är min förebild:Den snubben kan verkligen mysa! Han missar inte ens chans till det heller. Nu myser inte jag så där, även om jag tillbringat dagen i soffan under täcket. Nejdå, det började i går kväll med att jag blev jättetrött och somnade strax efter nio när jag såg ett avsnitt av Anno 1790. Det var bara en kort lur och jag vaknade av att jag var jättevarm. Så höll det på hela natten. Eftersom jag är en torparkärring modell något äldre, så tänkte jag att det var någon form av klimakterietjafs som dykt upp...

 

Kolla baktassen, vilken underbar krok den har! Katter är fantastiska!

Nåväl, sådär kände sig inte t-kärringen när hon vaknade vid halv sju i morse. Fortfarande varm och med en jäklig huvudvärk = ( Det var bara att glömma att stiga upp för att jobba. Det enda roliga med det var att jag låg kvar och tittade på Luciamorgon på TV:n. Nu började jag rysa istället, men jag har ju en bra doktor som är varm. Påsen på bilderna har inga som helst problem med att ligga bredvid mig och dela med sig av sin värme.


Faktum är att de flesta som sitter i samma korridor som mig har varit sjuka i alla möjliga influensavarianter. Inte så förvånande att jag stöp alltså. En sak fick mig att sticka ut näsan, nämligen detta:


Hade Tomten varit förbi månne? Inte riktigt, men små paket var det i alla fall. Både i påsen och i postlådan.


Nu är det nog bäst att jag rör mig från soffan igen och släpper in doktorn. Han vill inte vara ute i regnet och blåsten längre. Vad han säger vet jag inte, men det verkar viktigt eller vad tror ni?5 kommentarer:

 1. Han vill väl in och njuta livet igen, snack om avslappnad positure.
  Paket i posten hjälper kanske lite som tröst? Oansett, god bättring :)

  SvaraRadera
 2. Men Tasse då - hur gooosig får man se ut? Gos och mys på er och krya på dig.

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 3. han är ju för underbar...vi har ju också två grå sötnosar men det är bara den lilla hanen som är en riktigt kramgo en..han kryper upp i håret på nätterna och lägger sig var han tycker att det passar honom.men det är mysigt!
  Krya på dig!
  mia

  SvaraRadera
 4. han är ju för underbar...vi har ju också två grå sötnosar men det är bara den lilla hanen som är en riktigt kramgo en..han kryper upp i håret på nätterna och lägger sig var han tycker att det passar honom.men det är mysigt!
  Krya på dig!
  mia

  SvaraRadera
 5. Tråkigt att du ska behöva va sjuk igen :( tur du har en så go doktor som kan visa dej hur du ska slappa :) Kram Suss

  SvaraRadera