tisdag 6 december 2011

Vi är här!

Att jag skriver i pluralis beror på att jag är tillbaka och detta:


Just det, i morse såg det ur såhär. Visst är det fint och blir ljust men... Jag föredrar värme!
 

Det blev inte så läskigt att köra till jobbet i morse, men nu i eftermiddag... Isgata genom stan. Vägen hem var VIDRIG! Det är en klen tröst med nya dubbdäck på detta väglag, även om de såklart hjälper. Att inte ha någon bromsverkan i 25-30 km/h är hur som helst jätteläskigt! Det tog dubbelt så lång tid att komma hem, men jag kom i alla fall hem. Man får vara tacksam för det lilla. Nyheterna berättar om många avåkningar, brrr.

Var har då torparkärringen hållit hus så länge? Jo, i onsdags kom så äntligen besöket från V-botten! Det dröjde längre än vi planerat pga flygtider och sådant. När man har så fint besök får bloggvännerna stå åt sidan, fniss. Förutom en massa pladdrande har vi ägnat oss åt en del shoppande. Jag ska redogöra vid ett annat tillfälle för vad vi hade för oss, men något litet kan jag fresta med. Två rara grisar och en skifferplatta var gårdagens kap. Visst är den gullig!


En verklig glädjespridare! Skifferplattorna fanns i olika storlekar och jag är sugen på att köpa fler. Då kan jag göra olika arrangemang. Skulle vilja ha ett som är mer pråligt, det här är en sparsam och stilren variant. En kvist med röda bär på vore inte så tokigt att lägga hit. Nasse måste ju ha något att smaska på, tihi ;-)

Med detta önskar jag en trevlig kväll och var försiktiga i trafiken kära vänner!

5 kommentarer:

 1. Usch ja! det är inte kul med halka men sååå mycket finare det blir med lite snö ute...hos oss är det fortfarande grått och trist.
  jättesöt gris du hittade!
  kram mia

  SvaraRadera
 2. Nä usch... inte det vita kalla. Jag har faktiskt, och detta är helt sant, utvecklat köldallergi sedan några år tillbaka. Första gången fattade jag ingenting och hade aldrig hört talas om denna typ av allergi men nu vet jag bättre. Byltar på mig så bara ögonen syns. Jag känner mig suspekt... folk undrar ju såklart vilken bank som jag ska råna.

  Roligt att städmaskinen Orkan fixade hemma hos dig med. Visst såg det helt märkligt ut - helt rensopat!

  Kramar Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 3. Nasse ser ut som en trevlig prick, faktiskt nästan levande.. Jag har bara en shifferplatta, ett solur, men dom är säkert användbara till mycket. Halkan gillar inte jag heller men det vita, oh! äntligen. Men om det stoppar med 50 cm denna vinteren skulle jag vara tacksam, men det har hittills bara hänt en gång av dom 15 vintrar jag bott här.. Men, jag kommer i julstämning :)

  SvaraRadera
 4. jajamen, så där ser det ut här med nu. Och nu räcker det med snö. Idag har vi gått och spårat lite, vovven och jag, snön räcker till det. Nu vill jag ha vår!
  heanku

  SvaraRadera
 5. Låter som du haft det skönt :) ja förutom bilresan ham då :) Kram Suss

  SvaraRadera