fredag 10 februari 2012

Återkoppling

Ha ha haaa, så fyndigt! Åter-koppling. Ni vet till strömmen. Nehej, det var visst inte så kul, typiskt. Jag har ganska märkliga ledningar som vanligt ;-)

Nåväl, tisdagmorgonen kom och den bjöd på -20 grader. Jag satte igång att elda och tappa upp vatten. Så var det bara att vänta... Jag jobbade på och elen fungerade. Solen steg upp och värmde sakta men säkert upp luften ute. Före lunch hade vi fortfarande elektricitet och temperaturen ute hade stigit till -8. Då åkte jag till jobbet. Kan tänka att det var för kallt för de som skulle jobba med det. SKönt att det inget blev i alla fall. Huset var varmt och Kråkis hade det gott. Torparkärringen fick dock en gnagande misstanke i huvudet. Något som skulle kunna spä på den fobiska känsla som upptår i samband med en koll i postlådan...

Jag fick rätt = (


GLÄÄÄÄRK!!! Detta är det tusifjortonde brevet med detta innehåll jag fått! Blir de aldrig klara??? Jag är helt övertygad om att det jag har i ansiktet inte alls är eksem och rosacea, nejdå det är en allergisk reaktion på detta elbolag! Även denna gång ropade jag högt NEEEJ när jag såg kuvertet. Tur jag bor i skogen...

Enligt prognosen så blir det inte så kallt till veckan. Alltid något sa F-n när han såg Åmål. Jag kan ju alltid hoppas att de lämnar något trevligt kort eller en blomma efter sig. Det är ju Alla Hjärtans Dag på tisdag. Fast det är väl för mycket att hoppas på...

Jag avslutar med en bild som är av dålig kvalitet, men jag tycker den är helt underbar. Tänk om skärpan varit bra. Stina Dabrowski - släng dig i väggen! = )

5 kommentarer:

 1. Inte kul när de håller på att krångla med elen så här års. Vilken underbar bild på blåmesen :) Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Väldans så stark el du kommer att få framöver efter deras förbättringar. Tänk så fort maten kommer att bli klar på spisen med den förbättrade elturbon och du kan ju sänka watten i alla dina lampor, typ 40W till 15W. Nä... inte kul, men lite :-)

  Söt pippi, vi är nog släkt med honom eftersom vi lever på hoppet att våren snart är här.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha ha ha haaa!!!! Tack för det skrattet! Det behövde jag! Man skrattar så lagom när elräkningen kommer i vanliga fall, men du har helt rätt. Jag ser fram emot det = )

   Radera
 3. Jag igen! hade inte läst din kommentar på lotteriet innan jag skrev det förra. Så roligt att någon tyckte om min lilla söta uggla som sitter och kastar hjärtan såhär i Alla-Hjärtans-Dagtider... Ropade på käre maken... "Kom och titta så fint!" Maken kom och INNAN jag sagt något säger han "Varför har du en uggla som sitter och bajsar på din blogg?". 1. Han brukar INTE se detaljer - typ om det skulle suttit en elefant i soffan skulle han inte sett den om han gick förbi. 2. Det värsta var att han verkligen TRODDE att sötpippin satt och sket där på grenen... Alltså, kul att DU gillade min uggla.

  Kram igen

  SvaraRadera
 4. De e bara att bita ihop. Oxå den här vintern måste vi igenom.

  Men; Idag var det takdropp på södersidan!

  margareta

  SvaraRadera