torsdag 2 februari 2012

Snökanonen!

Som den närmast tvångsmässiga väderleksrapportsföljare, har jag med intresse följt vad som sagts om snökanonen. Jag tar alltid TV-nyheternas rapporter på allvar, men blir lite misstänksam när kvällstidningarna slår upp stora rubriker. Nu kan jag konstatera att detta snöfall gör skäl för namnet. Jisses vad det snöade! Här kommer en före- och efterbild (bilden på snöfallet är inzoomad, så då förstår ni vad jag menar med snökanon).Det är alltså inte dimma utan snö. Tur att det inte blåste, för då hade det blivit total katastrof.


Mitt "troll" syntes än mer tydligt i snön och minsann, finns det inte fler oknytt bredvid...


Mina befjädrade vänner höll låg profil idag. Herr och fru koltrast var på besök hela dagen, men frugan såg inte ut att trivas...


Just det, jag har ju inte berättat hur det gick med mitt fågelbord. Ni ser ju på bilden att det kommer besökare dit. Faktum är att jag tog några riktigt fina bilder i söndags. Jag får göra ett nytt fågelinlägg senare. Som en liten aptitretare kan jag bjuda på en större hackspett. Jag har äntligen lyckats få en godkänd bild!


Känns bra med lite färg så här på slutet, detta inlägg är väldans grått i början ;-)

Nu ska jag gå ut och skyffla bort lite mer snö. Kan ju sopa bilen också. Har jag tur så kommer det ingen snö inatt (men det blir mer i morgon, blä). Jag säger som Fru Koltrast :

Blääähh för snö!!!

3 kommentarer:

 1. Men oj, ja där kan man snacka om snökanon. Det snöade massor här idag också men inte riktigt lika mycket som hos dig tror jag. Men hundpromenaderna känns inte vidare lockande, varken för hunden eller mig. Vi gick runt parkeringen sen tvärstannade min skrutta och vägrade helt enkelt att gå längre :) Jag förstår henne!

  Vilka vackra bilder du fotar! Jag klickade mig hit via heanku. Ska kika runt lite mer.

  Ha en fin kväll,
  Kram
  Linda

  SvaraRadera
 2. Ojojoj, nu tycker jag lite synd om dig och så alla de stackars djuren såklart. Vi klarade oss från eländet och det är jag oändligt tacksam för.

  Kram

  SvaraRadera
 3. De var värst vad snö ni har fått :) vi har bara kallt :) imorses va de 18 minus :) kram susd

  SvaraRadera