fredag 20 april 2012

Har jag nåt att berätta?

Nja, egentligen inte.  T-kärringen jobbar som en tok nu och har väldigt lite ork att göra annat... Väder gillar jag ju så visst kan jag upplysa om att det regnat som attans idag. Trist, men bra för växtligheten. Kvällen blev bättre, men för en gångs skull stannade jag inne. Erkänner att jag har lite ont i gammkroppen efter veckans flit. Jag har varit ute en stund varje kväll och fortsatt utgrävningen av den stora rabatten. Att gräva är väl ingenting, men att köra bort gräs och jord i en skottkärra med punka är slitsamt!

Jag hör er nog! Problemet är att jag glömmer att köpa en ny hela tiden... Jord kommer jag dock ihåg att inhandla ;-)  Här borde det komma en lämplig bild, men det finns ingen. Alltså väljer jag en olämplig. Hmmm, vad ska jag ta? Någon gammal modellbild på Marcus Schenkenberg... Nae, så roligt ska vi inte ha! Det får bli en herre utan sexpack på magen. Herr Grön Fink med ett flygande hot i skyn.


Detta kallar jag women power! Fru G. Fink ser dessutom gigantisk ut i jämförelse. Riktigt kul! Just detta par hade jag förmånen att spana på häromdagen. Rättare sagt häromkvällen. Planen var att gå ut och släpa skottkärra, men jag fastnade vid kameran. De här två var inte helt överens om saker och ting, precis som i människovärlden. Tyvärr var jag inte beredd när de började käbbla, så någon tid att ställa in skärpan fanns inte. Jag visar bilderna ändå, för de är så livfulla och talande. The Torparkärring presents Mr and Mrs Greenfinch, fighting over some seeds...Bild nr 2 kan faktiskt tolkas som något annat än att de är osams... Bajans att jag inte hade skärpa! Att detta sker under ett par sekunder förstår ni nog, så det är inte så lätt. Jag lyckades nästan i alla fall. En bild blev närapå perfekt! Eftersom jag ändå inte har något vettigt att komma med, så lägger jag upp den och önskar er en god natt. På återskrivande!


Eller... Lite busig kan man välan få vara så här på fredagkvällen. Maken har noll koll just nu, så det är läge att återknyta till mannen som omtalades i början av inlägget. Ni, kära läsare, är vad jag förstår mestadels kvinnor så... Lite ögongodis som fredagsbonus, he he ;-) Bild från nätet                 Kramar
                                      Lisa

Såg förresten Let´s dance ikväll och kan konstatera att herrn ovan inte alls ser likadan ut längre. Tryggt och bra att även en sån blir äldre = )

3 kommentarer:

 1. Fina fågelbilder - det var ett ettrigt fruntimmer den där fru G. Idag såg och hörde jag en hussvala! Japp! Men bara en...

  Kul att du gillade mina mossiga funderingar... rent yrkesmässigt måste jag ju hela tiden svara på gräsmattefrågor och försöka hjälpa folk så gott det går men privat tycker jag att det är supertråkigt med gräsmattor som inte funkar... att kämpa mot naturen är inget roligt tycker jag.

  kram

  SvaraRadera
 2. Helt underbara fågel bilder :) de tilltalar mej verkligen :) du är duktig på att fånga de små rackarna på bild Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Stiliga herrar, båda två. Så skönt att höra att åren inte bara går hårt ut över en själv.. Väder ja, det blir väl bättre, på jobbfronten också, säger hon som jobbar helgen igen..
  Ha det fint :)

  SvaraRadera