lördag 13 november 2010

Inför...

Som ni har märkt handlar denna blogg just nu om allt utom trädgården! Jag som hade sådana vidlyftiga planer på allt jag skulle berätta om när det handlar om att bygga upp en trädgård, men jag frågar mig: Vad hände? Det som hände var helt enkelt att jag kom på andra saker jag ville dela med mig av. Det ska bli bättring, det lovar jag! Har något på gång som kommer att publiceras inom kort. Kan för övrigt inte göra så mycket annat just nu än fundera. Är soffliggare pga feber och halsinfektion. Var på bättringsvägen igår och hade planer på utomhusaktiviteter i dag, men icke. Vaknade med högre feber igen och alla mandlar och körtlar som finns runt halsen är svullna! Farbror doktorn som jag träffade i torsdags försäkrade mig om att allt var i sin ordning och att jag skulle bli bra inom tre-fyra dagar. Pytt! Jag tror han drev med mig! Att körtlarna sväller beror på infektion och om han har rätt borde de börja svälla av nu. Nåväl, jag får väl ligga kvar här och titta på gamla säsonger av Grönn Glede på NRK Play och surfa in på Chelsea Flower Show. Drömma kan jag i alla fall göra medan jag väntar på att bli kry igen och katten håller mig både varm och är ett trevligt sällskap. Vi kan drömma tillsammans...2 kommentarer:

 1. Hej Lisa!
  Vad trist och höra att du är sjuk! Jobbade igår fredag på bygget men dörren var så stängd på din ända...Nu vet jag varför.
  Ring om du behöver hjälp med något;, föda, roliga filmer eller bara lite sällskap!

  Bli-frisk-fort-KRAM!

  SvaraRadera
 2. Tack min vän! Jag är på bättringsvägen, men inte feberfri. Alltså håller jag mig hemma på måndag. Kan ju alltid fortsätta tämja min husmus!

  SvaraRadera