torsdag 18 november 2010

Möss och mönniskor

Hur länge kan man sitta på huk framför sophinken och vänta på att få en bra bild? Svar: LÄNGE! Husmusen kikade fram på mig flera gånger och när jag hade ett perfekt läge att ta en fin bild blev det inget. Avtryckarfingret hade stelnat, så jag hann inte trycka av. Ja ja, vi blir mer kompisar för varje dag, så snart...

Om nu någon stadsbo funderar, kan jag säga att det är precis så här alla vi som bor i skogen tillbringar våra torsdagskvällar!

2 kommentarer:

 1. Jag hade gärna sett en bild på hinken utan musen. Inget i världen kan hindra att den bilden tas, och huksittandet blir tidsmässigt ett minimum.

  Allvarligt talat, jag tycker det är dags att ni tar er relation till en högre dimension, som Pernilla Wahlgren sjöng. Tiden är inne att lätta på skåpsdörrarna för gott! Öppna upp och gläds åt den tid ni får tillsammans, musen, katten och du!

  Det vill vi se!

  Kram ; )

  SvaraRadera
 2. Vet inte om jag ska tänka att du är en ond människa eller bara skratta = ) Hur skulle jag kunna se min Tasse jaga min fina, rara muskompis! Jag beundrar de som kommer ut ur garderoben, men vet inte om jag tycker att man ska komma ut ur köksskåpen! He, he...

  Kramix

  SvaraRadera