lördag 2 april 2011

Lättja

Jag är lat idag. Kommer liksom inte ur min vackra pyjamas... Det finns hur mycket som helst att göra, både inne och ute, men...

Sitter och funderar på det där med bloggande. Jag trodde aldrig att jag skulle börja med det men se vad som hände! Det är jättekul att skriva och lägga ut bilder. En stor del av nöjet är att bekanta sig med andra bloggare. Man får så mycket inspiration av att se och läsa vad andra pysslar med. Jag kan heller inte låta bli att hålla reda på hur många besök jag haft. Har passerat 3000! Jag är förmodligen skyldig till en hel del av dem, he he, för jag bara måste in och se om någon kommenterat. En av mina nyfunna vänner har passerat 10 000 besök. det ni! Mia lottar ut en av sina fina påskkärringar för att fira. Eftersom jag inte kollat upp hur man länkar, så kommer adressen här:

http://waldemarsikomstad.blogspot.com/

Tala om illslug torparkärring! För att vara med i utlottningen skulle man nämligen länka till Mia och se hur jag gjorde. Alla sätt är bra utom de dåliga! Nåväl, det känns inte livsviktigt att vinna, det roligaste är ju att följa andras äventyr!

Nu ska jag skärpa till mig och hoppa ur pyjamasen. Dags att göra någon nytta. Om solen visat sig idag vore det inte fel att göra som Tasse, men den lyser med sin frånvaro. Nåväl, något ska jag nog kunna sysselsätta mig med. På återskrivande!


1 kommentar:

  1. Det finns en risk att man blir beroende av att räkna besökare. Lite som ett highscore! Jag slog nytt rekord i mars (över 7500 besökare) och jag är lite nyfiken på om några spillde över till dig?

    SvaraRadera