måndag 11 april 2011

Musbarn!

Denna gång är det sant. Nu när jag hörde ett Bomp under diskbänken och kollade läget såg jag honom. Joo, det är garanterat en han och namnet är Emil. Lille Emil är otroligt gullig! Han satt lugnt kvar och tittade på mig och jag pratade på. Mamma Mus gick hem, men han satt kvar. Jag stängde och hämtade kameran. När jag öppnade satt han bredvid skåpdörren. Oops! Jag stängde, för gränsen går ju där. Tasse kom in och sitter nu utanför skåpet och spanar. Jag öppande en gång till efter några minuter och gissa vem som satt på samma ställe?

Nu förstår ni varför jag valt namnet Emil. Det krävs en mycket speciell liten mus för att vara så totalt orädd. Jag törs inte öppna för att ta någon bild, då hoppar han väl ut (och blir kvällsmat till någon som är stor och gul, fasa). Vi får väl se hur maken reagerar...

3 kommentarer:

 1. Haha vad kul! Hoppas att han håller sig inne i skåpet och inte hittar på några hyss och smiter ut så han blir uppäten...det skulle ju var synd på en sån trevlig liten mus.

  ser fram emot att få höra mer om lille Emil!

  kram

  SvaraRadera
 2. Jag misstänker att Emil kommer att försvinna ganska snabbt. Maken är informerad och han är inte imponerad. Har hotat med... Jag säger inte emot, hur mycket djurvän jag än är.
  Jag klämde för övrigt nästan hans lilla svans nyss!
  Jag håller med dig Mia, det vore synd på en sån trevlig liten mus...

  SvaraRadera
 3. Vad gulligt, men samtidigt vill man ju ej få huset fullt av möss heller så jag förstår gubben med... kan du inte ta ett snack med mamman?, p-piller till möss borde vara billigt då de ej behöver så stora mängder tänker jag...

  SvaraRadera