onsdag 27 juli 2011

Fyyy & njutning på samma kväll

Det blir lite mer ikväll. Fort var det gjort ;-) Jag kom nämligen på att jag ville dela ett av mina favoritljud med er. Då måste man filma och nu blir detta i omvänd ordning. Något dök upp efter mina "ljudfilmer". Jag börjar med detta något.

Fy för in i h-vete vad läbbigt detta var! Klippet är mycket kort, beroende på alla mygg som kastade sig över mig. det är regn i luften. Nåväl, vad är det som händer?


Fyrtiosjutusenmiljarder myror, typ!!! Så vidrigt! Varför gjorde de så? Om någon vet så vänligen upplys mig. De barar sprang omkring på stenhällen. Kan ju inte tro att min krigföring mot bladlössen ligger bakom detta. Eller..? Jag gick ut med såpvatten och nu är det lugnt. F´låt = /

Så till något mycket trevligare. Det finns som sagt ett ljud som jag älskar. I norr hörde man det inte så här så ytterligare en anledning att bo söderöver! Här är motivet vackert, men volymen låg. Ja ja, jag lägger upp filen iaf. Amelia Renaissance till musik av gräshopporna!


Som ni märkte var ljudet inte det bästa. Bilden kan man dock njuta av. Jag gjorde om projektet, men nu blev bilden dålig och ljudet bra. Det kom nämligen fyrtiosjutusenmiljarder mygg vilket medförde att jag inte kunde koncentrera mig på skärpan. Ljudet talar dock för sig själv!


De spelar så högt att det hörs genom fönstren... Riktigt nice! Ska göra en bättre film någon kväll när det inte kryllar av myror eller mygg. Nu blir det inget mer ikväll, jag lovar = D

Mysonsdagskramar till er alla!

2 kommentarer:

 1. Kan de vara så att myrorna svärmar??? hade en massa flygmyror o vanliga myror utanför mitt igår som höll på som bara den.
  Ja visst är det underbart att höra syrsornas spel :) lite exotiskt på någotvis Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Jag gillar också ljudet av gräshopporna på kvällen, ett mysigt ljud. Däremot myggtjut och flugsurr blir jag lätt galen av, hihi.... Och möss vill jag inte veta av... har avtal med Anticimex som sätter ut gift. De otäckningarna bet sönder elkabeln till diskmaskin, kunde slutat illa.
  Och myror ja, varje år får vi in flygmyror via vedspisen i köket, hejochå, vad man får döda då, för att inte ha en levande köksmatta.
  Och de vdirga huggormarna har vi massor av, kan inte förstå att du är fridlysta. vill inte ha dem på tomten pga vovsingen. Helst vill jag skicka de till himlen eller hellre helvetet...
  Ja, livet på landet är djurrikt!
  heanku

  SvaraRadera