söndag 17 juli 2011

Tramsig torparkärring...

Igår hade jag verkligen semester. Jag parkerade i solsängen och låg där hela dagen och läste en bok, närmare bestämt Peter James Dead tomorrow. Som vanligt en kalasbra bok, jag gillar ju herr James. Till saken hör, att genom att jag på Facebook har denne författare till en av mina favoriter så får jag regelbunden info om vad han pysslar med. Igår skrev jag på hans logg och kolla vad som hände!


Jag åkte direkt upp i himlens höjd av glädje när jag såg detta! Så otroligt tramsigt, jag vet, men så otroligt kul att han skrev ett svar! Nu kan jag säga att jag har Peter James som vän, hihi. Har en känd etablerad amerikansk konstnär som vän, på riktigt. Liz Hickock och jag umgicks i Prag när jag var där en vecka 2005. En supertrevlig tjej som gör häftig konst.

En liten uppdatering angående Kråkan kan berätta att ägg nr 1 är dött. Hon gick inte tillbaka dit något mer = ( Jag var halvt hysterisk på fredagkväll och ville ut och hämta ägget, men maken tyckte att jag skulle lugna mig. Hon vet nog vad hon gör. Det visste hon inte!

Idag har hon lagt ett ägg till och hon bryr sig inte om det heller. Detta innebär att det kommer ett nytt på tisdag och det tar jag in! Jag är inte speciellt orolig över själva ruvningen (äntligen kan jag få stor byst, he he fast då måste jag köpa en stor Bh om äggen ska rymmas. Nu blev det svårt).

ORDNING! Det som känns mer bekymmersamt är om det faktiskt finns liv i äggen och det kläcks ett par småpippisar. De behöver passning. Undrar om man får ha ett gäng påfågelkycklingar på kontoret? Antagligen inte. Kan man få peng från F-kassan för "mammaledighet"? Knappast det heller. Jag skulle ju förstås kunna fixa en spik i foten...

Vad mycket text det blev! Tror jag slänger in lite bilder så här på slutet. Börjar med en fest...


Mina frösådda silvernattljus har börjat blomma!


Samma med rosenskärorna. Märkligt egentligen, jag har mycket rosa i trädgården fast det inte är någon favoritfärg  i övrigt. jag skulle aldrig ta på mig något rosa! Huuu! Som färg på blommor är den helt underbar dock.


Nej, nu blir det inget mer ikväll. Jag ska berätta om mina auktionsfynd en annan dag. Lev &må!
2 kommentarer:

 1. Kul att din "författarvän" svarade - alltså är han av kött och blod och ingen spökskrivare...

  Tänkte på en sak - alltså jag vet noll om påfåglar - men kanske som vanliga höns. Att de även lägger obefruktade ägg???

  Färger är bara sååå intressant. Vårt behov och relation til dem.... jag själv tror på färgernas inverkan och påverkan. Ibland "behöver" man vissa färger - man känner ett starkt behov helt enkelt. Vissa perioder klarar man bara inte av vissa färger. Själv har jag svårt för ljuvliga pasteller - vill ha mer mättnad i kulörerna helt enkelt...både i mina kläder, i inredning och utomhus.

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 2. Måste vara helt fantastiskt att få en komentar av en sådan kändis :) Kram Suss

  SvaraRadera