fredag 8 juli 2011

SEMESTER!!!!!

Äntligen! Dagen jag längtat efter så länge. Dagen då semestern börjar (har ju jobbat idag, men ni fattar vad jag menar). Som en extra bonus kommer maken hem i morgon och jag har hoppats hela sommaren att det ska blomma när han kommer hem. Det gör det, i alla fall på vissa ställen...

En av Peacerosorna har en vacker knopp!

                                                          
En annan blommar redan.


HC Andersen väntar några dagar till...


En av the Fairy kan inte hålla sig längre.


Mandarinerna upphör aldrig att fascinera. Ny färg igen!


En av mina älsklingar, Claude Monet...


Där lämnar jag rosorna därhän och riktar blicken mot rabatten med mina frösådder. Jag är verkligen förtjust i detta lejongap. Dessa frön tog jag från fjolårets blommor och så bra det blev!


Med detta lämnar jag er för ikväll. Det behövs städas i detta hus. Ni vet ju hur det blir när vädret är bra och man flyttar all verksamhet ut. Att springa in med jordiga stövlar är inte heller någon hit om man vill ha välstädat ;-)

 Ha en riktigt bra fredagkväll så hörs vi vid ett senare tillfälle!

4 kommentarer:

 1. Jag vill önska dig en härlig, rolig, inspirerande och avkopplande semester! Så fina rosor du visar - den där CM är ju helt tokig :-) i sin färg - ser ut som vanilj- och hallonglass...

  kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 2. Så skönt det låter, semester! Måste smaka på ordet.. smakar verkligen sött:)
  Så många rosor du har ute i skogen. Det måste dofta fint nu. Det är bara att glädjas över blomsterprakten, städa, pytt.. det blir en regnig dag i september :)

  SvaraRadera
 3. Vad fint det blommar hos dej :) Vad säger gubbeb nu när du skaffat dej en kråka? eller vad säger kråkan när mannen i huset kommer hem? :) Ha en skön semester och hoppas ni får njuta tillsammans Kram Suss

  SvaraRadera
 4. Så härligt det låter med semester, njut den, fint väder har du ju också. Jag ska jobba två veckor til, den kommer solen, värmen och semestern!.
  Fina rosor du har. Min mandarin har katten legat på, jaktade på en Kantnepeta jag plantat där, inte en gren kvar, bara stammen, suck..

  SvaraRadera