fredag 29 juli 2011

Regn!!!

Måste göra ett extra inlägg med tanke på vädret. Herreguud, vad det regnar! Himlen fick en konstig färg också...


Jag tömde mätaren efter fem i eftermiddag (fanns 35 mm i den, men det stämmer inte fast f-n vet, det var ju mycket i dammen) och strax efter nio i kväll var det tolv mm!!! Inte konstigt att blommorna växer...


Att sitta här inne i myset och tänka på Kråkan gjorde ONT! Alltså gick jag ut i hällregnet och började fläta ihop myntorna till ett litet tält. Jag inbillar mig att hon förstod vad jag pysslade med, för hon låg alldeles stilla (tidigare när jag provade med ett parasoll sprang hon därifrån). Till slut hade jag åstadkommit något som åtminstone håller det värsta borta...


Det syns bättre från andra sidan, men jag var dyngsur när jag skulle ta bilden så... I morgon blir det till att bygga ett bo på riktigt! Ännu en gång; ha en fin fredagkväll!

3 kommentarer:

 1. A men du är väl för go - alltså positivt menar jag. Att tänka på stackars Kråkan och gå ut och bygga henne en liten hydda. Hjältinna! Men jag är av den åsikten att djur begriper när man har ett gott hjärta och vill hjälpa dem. Att de faktiskt förstår...för det gör de.

  Ja, jisses som det regnar och regnar och regnar. Helt otroligt!

  kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 2. Du är så omtänksam så det nästan svider i hjärtat :) hoppas kråkan förstår hur bra hon har det Fredags Kram till dej :)

  SvaraRadera
 3. Så himla rart att bygga bo till Kråkan.
  Här regnar det äntligen... ja, äntligen för det har varit så kvavt hela veckan! Så nu känns det som jag kan andas...
  heanku

  SvaraRadera