torsdag 3 maj 2012

Torsdagsfilmen

Att vi är som löjliga familjen har väl inte undgått någon. Att Kråkan står för en stor del av underhållningen har nog heller ingen  missat. Hon trivs bra med sin nya roll som fönstertittare!


Nu är detta mest bara roligt en kort stund. Som ni vet så bryr sig fåglar inte om var de bajsar och det finns gränser för vad även en torparkärring accepterar. Numera är det förbud att vara på detta bord! Förutom att hon börjat titta in på oss är badsäsongen igång. Jag har fullt sjå att jaga bort henne från rabatterna. Nåväl, en klok fågel finner på råd...


Härmed är vi framme vid dagens rubrik: Torsdagsfilmen. Håll till godo, kära vänner!


Så var 1:a maj hos torparkärringen i skogen. Svårt att veta om man ska skratta eller gråta, hihi. Kan avslutningsvis upplysa om att vädret varit kalas de senaste dagarna. 1:a maj bjöd på strålande sol men lite kylig vind. Det hindrade inte mig från att tillbringa dagen i solen (med lite väl mycket färg i ansiktet som följd). Självklart blev det ännu bättre i går, upp mot 20 grader! Typiskt när man ska jobba igen. Nåväl, sommaren närmar sig och OJ vad fort det går nu! Nya löv på träden varje dag, underbart = )

Ha nu en fin kväll och njut av tanken på att det snart är helg och ledigt igen!


Kramar
Lisa

2 kommentarer:

 1. Jag är kär i Kråkan. Det ser så vemodigt ut när hon sitter där på bordet och tittar in... nästan så jag blir lite tårögd. Skulle inte frun i huset kunna rota fram någon skiva eller dylikt att lägga som skydd?

  Gillar hennes badbalja - det är ju bättre att hon badar i oplanterad jord än i rabatterna. Fin liten kortfilm du svängt ihop.

  Kram

  SvaraRadera
 2. men tusen tack för filmen! Så skoj att se kråkan live. och så snygg produktion med eftertexter. vad du kan!
  Hon tycks vara klok som fixar sin egen badbalja...
  aino

  SvaraRadera