fredag 27 maj 2011

Vanvittsaffär? och trevlig gammal dam

Ibland gör man affärer som ger delade känslor... Jag gick en sväng på stan på lunchen och hittade en klänning som jag blev jätteförtjust i. Butiken skyltade med 25 % rabatt på allt utom två märken. "Min" klänning hade rabatt! Det som gjorde att känslorna var dubbla, var att trots rabatten så... Jag skulle kunna göra en fin rabatt för den slanten...

Nu är det förvisso så, att mitt klädkonto inte direkt är överbelastat. Jag älskar kläder, men är ganska snål. Dessutom kräsen och bestämd med vad jag tycker om. Normalt är det på hösten som jag handlar något och då går jag på känslan. Nu slog jag till och köpte klänningen. På jobbet hittade jag en kollega av manlig variant och han tyckte den var fin. Senare dök det upp några kvinnliga arbetskamrater och även de gav tummen upp. Jag får väl offra några rosor... Jag gillar ju rabatt(er)! Här kommer en bild på skapelsen och en huvudlös torparkärring =)


Egentligen ganska anspråkslös, men jag älskar den! Om jag inte ville vara så hemlig, skulle ni få se hur glad jag ser ut.

Så till den andra delen av rubriken; den gamla damen. I Staden finns en park dit jag brukar gå på lunchen. Ofta träffar jag en gammal dam vid dammen. Jag brukar prata lite med henne, det tycker hon om. Hon ser så klok och värdig ut där hon sitter...


Som för alla fina damer, är det viktigt för henne att se proper ut...


Alla fjädrar måste ses över så de ligger på rätt ställe!


Det är slitsamt för gammkroppen att ägna sig åt sådan akrobatik och man blir törstig.Så, nu känns det bättre! Det är dock väldans varmt om fötterna på stenen så varför inte avsluta skönhetsbehandligen med ett fotbad!


Så återgår en gammal dam till sin vila. Vi ses nog snart igen!


Är det någon som undrar hur det går i trädgården? Jag ligger efter (som vanligt). Denna tid skulle det vara förkortade arbetsdagar så man hann allt som ska göras. Det är inte alltid som arbetsivern är så stor efter en lång arbetsdag. Det blir mycket att stå i denna helg, men allt går bara man vill! Ha nu ett bra fredagsmys så hörs vi senare.2 kommentarer:

  1. Stilig rabatt och skyltdocka. Jag är nog bland dom som hanldar kläder för att dom värmer.. Maj tycks alltid vara den tid på året då det är mest att göra på jobbet, med långa dagar, deadlines och övertid, typiskt..
    Den väninnan din ser ut som en förståndig gammal dam :)

    SvaraRadera
  2. Jöttefin klänning!! =D

    SvaraRadera