tisdag 4 januari 2011

Romröra på riktigt

En skamlig (nåja) torparkärring publicerar här det riktiga receptet på röran.

Så här i festtider med nyårsfirande på gång (nu är det Trettonhelg istället), passar det bra med ett recept på en god romröra. Jag knåpade ihop den till ett kalas jag var bjuden på och hade för säkerhets skull köpt en burk "riktig" röra till de övriga. Det visade sig att de föredrog min egenkomponerade röra istället för den andra! Då känner man sig nöjd! Den passar utmärkt till varmrökt lax eller röding med kokt potatis till.

Jag rekommenderar att noga läsa på förpackningarna, jag tar inget ansvar om något blir fel. Själv blir jag inte jättesjuk om jag får i mig "fel" saker.

1 burk a´ 225 g Tofutti Sour Supreme (garanterat mjölkfri)
1 burk 75-80 g röd caviar
1 liten rödlök
Dill efter behag

Blanda ingredienserna och smaka av. Det är svårt att ge exakta mått, då jag själv alltid smakar mig fram. Låt gärna röran stå kallt en dag, då kommer smaken bäst till sin rätt.

Smaklig spis!



Här med varmrökt röding

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar