fredag 13 januari 2012

Bloggstrul

Här kommer ett litet extra inlägg med anledning av det strul som Blogger har nu igen. Jag kan inte heller kommentera hos alla. Jag har sett at fler gör som jag brukar göra, nämligen byter webbläsare. Internet Explorer verkar inte komma överens med Blogger, så jag byter till Firefox när detta händer. Tråkigt är det hur som helst, man vill ju att det ska vara enkelt också.

När jag ändå är igång kan jag passa på att tacka för alla fina kommentarer! Härligt med allt pepp runt mina vintergrävningar = ) Jag är inte tokig, men två vårar har jag lyckats bli ordentligt sjuk; hostade sönder ett revben första våren = inget trädgårdsarbete och förra året var det ledbandet. I år har jag i alla fall hunnit med det tunga arbetet! Sen vill jag ju helst inte bli sjuk igen, det är BLÄ!

Återigen, fredagsmys på er!

4 kommentarer:

 1. Oj, viket elände att bli så sjuk. Hoppas nu att du håller dig frisk.

  Bra att kunna göra grovjobbet på vintern.

  Ha en riktigt fin helg
  Gunilla

  SvaraRadera
 2. Helgmys till dig också :)

  SvaraRadera
 3. Hoppas inte du ska bli sjuk i år. Håller tummarna på ett friskt år för dej för du har ju haft nog med dina öron tycker jag. De är inte kul med detta blogg kringrör som är, jag kan inte läsa kommentarerna jag får påmin dator, men som tur kan jag det på min iPhone, hoppas de snart löser sig kram suss

  SvaraRadera
 4. Du ska skynda långsamt!!!!!!!!!!!!! så du vet!

  margareta

  SvaraRadera