onsdag 15 juni 2011

Nej men vad?

Som så ofta händer något spännande i skogen. Idag när jag kom hem från jobbet såg jag något som fick ögonbrynen att nå upp till hårfästet. Jag stannade bilen och bara stirrade mot min gamla Golf. Denna syn tillhör inte det vanliga!


Vilka ädla besökare! Jag var lite nervös när jag klev ur bilen, för påfåglar kan vara mindre trevliga. Nu var de synnerligen behagliga (vem blir inte det av att kampera bredvid en gammal Golf). Så fint att se dessa fåglar strosa omkring på skogsvägen. En syn jag absolut kan vänja mig vid...


Eftersom dessa pippisar inte normalt hör till vår fauna, ringde jag och anmälde att de är här. Någon saknar dem säkert och han eller hon blir nog glad att få hem dem igen.

Nu kan jag berätta mycket mer, men jag har inte tid. Det är månförmörkelse på gång och jag hoppas på klart väder. Alltså måste jag snart ge mig iväg. Ni ska få en utförligare rapport om mina besökare sedan. Jag har såklart mer att komma med! Håll tummarna för att jag får se rymdspektaklet nu!

Trevlig kväll alla raringar!

3 kommentarer:

 1. Det är nog väldigt sällsynt med sådanna besökare :) du måste bo på världens mest spännande plats eller så dras allt spännande till dej :) Hoppas du får se månförmörkelsen :) håller tummarna o jag tror att är det någon som får se det så är det du :) Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Suss o Kai, det är en kombination av båda dina reflexioner i Lisas fall. Lisa du är med där det händer, helt klart. Var har du t ex hört att det ska vara månförmörkelse i kväll, från Barran?

  Himla spännande med påfåglarna. Undrars vems de är??? Hade jag inte känt dig så hade jag tippat på att du norpat dem själv bara för de sensationella bildernas skull. Och sen lämnat tillbaka dem, förstås.

  Rymdkram!

  SvaraRadera
 3. Jöss, vilket besök! Såna har jag bara sett i djurparker. Lever det påfåglar vilt hos dig?
  Så synd med månen, men det blir väl flera gånger eller? Kan inget om månar..
  Ha det fint :)

  SvaraRadera