fredag 3 juni 2011

Saker ni (kanske) inte visste om mig, del 2

Det har varit varmit idag, riktigt varmt. Inte ens en torparkärring orkar göra så mycket en sådan här dag, så det fick bli vilodagen.


Det är alltid varmare i skogen, så jag åkte till staden en sväng. Där var det bara 24 i skuggan... Det är där vi kommer till dagens inlägg. I bilen har jag en cd med KISS. Ni vet de gamla "skräckrockarna" som var omåttligt populära på 70-talet. Är så fortfarande för vissa. Jag älskade KISS som barn! Modern förstod inte alls det där. Självklart fick inte jag och bästisen F åka på konsert... Nej, vi fick nöja oss med LP-skivor och vi var riktigt smarta. Såg till att önska oss olika skivor, då hade vi ju alla! Tyvärr fick jag inte den underbara "Destroyer", den hade hans syster köpt...

När jag blev vuxen och kunde åka vart jag ville, fanns inte originaluppsättningen kvar och då var det inte KISS enligt mig. Men see and behold! De återuppstod i slutet av 90-talet! Gissa vem som åkte till huvudstaden och såg båda konserterna? Jag var inte en dag äldre än 10 de dagarna. Fanns nere i snakepit och levde rövare som alla andra ungdomar, he he.

Något senare var vi ett gäng som åkte på ett slags konvent och då tog jag igen hela barndomen ordentligt.


Tyvärr hade jag inte tillräckligt långt hår, så det fick bli peruk den gången. Jag stör mig på kassen bakom som gör konstiga skuggor och är i vägen, men det är ju Ace som är viktigast!

Tillbaka till bilfärden, så kan jag berätta att det var hög volym och en skrålande torparkärring som susade fram. Numer har jag köpt alla skivor, utom "Destroyer" konstigt nog. Fattar inte varför. Måste nog ut i cyberrymden och handla... Kan dessutom haka upp mig på gitarriff och jag bara äälskar de sista sekunderna på C´mon and love me. Kan det bero på att det är Ace = )

Avslutar med ett annat bevis på att jag gillar att klä ut mig. Sydde en del utstyrslar förr. Denna gång är det dock mitt riktiga hår (har klippt bort min kompis, är inte säker på att hon vill vara med. Lite synd, den kostymen har jag oxå sytt...)


3 kommentarer:

 1. Häftigt :) Var adrig någon riktig Kizz fan men vist va de bra och tror nog de var skillnad på då tidens idoler o nu tida :) Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Snällt av dig att klippa bort din kompis! Hon vill inte ha den bilden ute i cyberrymden, tack! :D Gillar fortfarande inte att klä ut mig.. Men jag kan intyga att det var en fin kostym du sytt! Och herre gud vad tiden går fort, det är 10 år sen den festen och vad vi hade där att göra vet jag fortfarande inte! Kram

  SvaraRadera
 3. Underbart Lisa! Även om jag inte är, eller var, något fan av Kizz gillar jag din uppenbarelse skarpt. Många livsbejakarpoäng för den!

  Kram

  SvaraRadera