söndag 27 mars 2011

Älvsjömässan del 1

Som ni kanske noterat, har jag skapat ännu en ny etikett. Var ska detta sluta... Jag är fasligt trött efter denna långa intrycksfyllda dag, men ett litet inlägg måste jag göra.

Mycket att se på fannns det och mycket man kunde köpa. Mycket man ville köpa, men med tanke på nyss införskaffade kamera med extraglugg, så fannns det begränsningar. Såå mycket tjänar inte en torparkärring =) De här handskarna tycker jag egentligen att man MÅSTE ha:


Guud, vad snygga de är!!! Kollade inte priset, så kanske gjorde jag en dålig, ickeexisterande affär.

Den här stod det praktiskt taget Lisa på


Och här...


Varför i Fjodor köpte jag inte den här då???


Tänk att hälla vad-som-helst ur dessa, suck...


Jag handlade faktiskt lite, tro det eller ej. Här fanns något som är bra att ha och dessutom roligt!


Nu undrar ni om jag inte köpte några blommor. Jodå, nå´lite blev det, men inte en så´n här!


Jag är inte bara en korkboll, utan en SNÅL korkboll! Neej, stryk det där. Torparkärringen har snarare hål i huvudet. Den Orkideén är fantastisk!

Jag avslutar detta inlägg med något jag faktiskt köpte. Inte just den här, jag valde en med grön boll. Har ni märkt att jag gillar ordet boll? Jag kallar månen boll, jag är en korkboll... Naturligtvis är det en glaskula, men... Vill någon vränga ord så varsågod. Denna manick är en optisk villa. När den roterar ser det ut som att kulan rör sig upp eller ner. Häftigt! Jobbigt för hjärnan dock.


Nu orkar jag inte mer ikväll/natt. Är kanske lite speedad, har passerat den naturliga sömngränsen. Ni vet hur det kan bli när man varit uppe för länge. Ni får en ny rapport i morgon (eller idag kanske jag ska skriva, det är söndag nu). Sov så gott och sköt om er!1 kommentar:

  1. Läcker, såna grejor tycker vi om här i huset. Jag har sett en vatten som liksom går åt fel håll men inte den bollen(kulan). Men Fjodor skulle du inte hört på, jag klarar inte gå förbi en groda (drömmen om prinsar??) den samlingen blir bara större oc större här hemma. Till och med mina tre prinsar har alltid med en grön kvackkvack hem till mig. Så den fågeln, sten och rostig plåt, helt underbar, vad en del människor kommer på.. Räknar med att om du gick förbi såna här grejor så har du mycket fint med hem också :)

    SvaraRadera