lördag 5 mars 2011

Naturrutan

I´ve been travelling down Memory Lane i kväll. Jag insåg att jag redan sett avsnitten av Dalziel & Pascoe, så jag tog fram en av våra gamla videos istället. Roligt och jobbigt. Det jobbiga för att mina två gamla kompisar Pipen och Rymme (frid över deras minne) finns med. Jag har kopierat ett par sekvenser som jag tänker dela med er. Först ut blir det en sådan där film som brukar dyka upp i svenska naturprogram. Ni vet, där man kan tävla... det är en Pip vid 18 års ålder som inte längre jagade någonting. Jag har tagit bort ljudet så jag slipper skämmas för vad jag säger, hihi.


Sen var det ju det där med Lisa och hennes kärlek till djur. Grodor och som här paddor, har alltid legat högt i kurs... Även här har jag tagit bort ljudet, men Tasses kurrande kom istället =) (Inte bara det, kolla slutet, pinsamt). Så kan det bli ibland....


Ja ja, så kan det bli ibland. Ni ska få höra om Pipen och Rymme vid ett senare tillfälle, det finns mycket att berätta om dem!

Lycka är
Att minnas gamla vänner...

2 kommentarer:

  1. Paddor och grodor gillar jag, tack för titten :)

    SvaraRadera
  2. Hej Lisa! Finfin groda och ickelivlig katt. Nog är du djurälskare alltid, vilket är en god egenskap : ) Av samma anledning hamnade två kaninungar i vår/min vård när vi gick till djuraffären, bara för att titta...Och grodor gillar jag också, men paddor känner jag mig mer avvaktande till. På tal om grodor så vimlar ibland pyttesmå grodungar på vår gård regniga sommardagar. De är såå söta. Och gör en ack så nedstämd när man i mörkret råka platta till (läs döda) en liten söt med stor stövel...Inte bra.

    Vill också säga att det var en vacker, positiv dikt du skrivit för några inlägg sedan. Tummen upp!

    Kram och kryapådig-hälsning!

    SvaraRadera