lördag 26 mars 2011

På väg

Jaha go´vänner. Nu sitter jag på bussen på väg till Älvsjö. Det var okristligt tidigt att vakna före halv sex, men när ett sådant hätr äventyr väntar så kan till och med en trött torparkärring slå upp sina mörkbruna! Det var kallt dock, -8 grader! Det blev till att skrapa bilrutan, blä!

Som så många gånger förut (nåja, såå ofta är jag inte uppe före skam har fått tofflorna på sig) tänker jag på hur vackert det är i arla morgonstund. Man borde faktiskt pallra sig upp vid den tiden lite oftare och ge sig ut i naturen. Såg en örn på vägen till bussen, fast örnar börjar höra till vardagen, hihi. När jag besöker storstäder, föredrar jga morgnar. Det är något speciellt med en stad tidigt på morgonen.


Ett litet smolk i glädebägaren är att jag glömde ta med något att läsa. DET är inte kul, resan kommer att bli låång. Batteriet i datorn räcker inte hur länge som helst heller... Nåja, vi har ett stopp framöver, får väl inhandla något läsbart då...


Nej, detta var bara ett litet extra inlägg i väntan på mässan. N i ska få rapport senare. Ha nu en skön morgon så hörs vi!

2 kommentarer:

  1. Ska du till Älvsjö? Jag är i Fruängen och ska vara i Handen vid 1700, byter från buss till pendel i Älvsjö. Du skulle inte vilja smita ut från mässan i någon minut för att säga hej?

    SvaraRadera
  2. Ska bli kul att läsa om ditt mässbesök sen!
    Lycka till och hoppas du ska få många nya tips inför stundande trädgårdssommar.
    kram

    SvaraRadera