tisdag 22 mars 2011

Pelargoner & månsken

Är så vansinnigt trött så jag tror inte det är sant! Sviterna efter infektionen, förmodligen. Jag har i alla fall lyckats så några sorter ikväll, att läsa andras bloggar ger energi. I övrigt så växer pelargonerna. Det var spännande att komma tillbaka till jobbet och se vad som hänt.


Så var det det där med månen. Det har stört mig ganska mycket. Eftersom jag missade lördagens event, åkte jag ut i söndags för att ha en chans. Jag travade ut på en åker och väntade. Och väntade... Såg solen gå ner och det var fantastiskt vackert! Jag var alltså ute i MYCKET god tid.
Det började skymma mer och mer, men någon måne dök inte upp. Till slut var det bara att inse att även om himlen såg OK ut, så var det moln i vägen. Jag fick inte se spektaklet denna gång heller! Alla som körde förbi fick i alla fall se spektaklet "tokig torparkärring mitt ute på en åker med en kamera och en pall" (jag har ju fortfarande inget stativ. Om det inte varit för att bilen stod parkerad nere vid vägkanten skulle jag varit anonym, men alla i krokarna vet vems bil det är... Ja ja, det bjuder jag på!

Lite måne fick jag senare på kvällen, så pass att jag kunde känna mig liite nöjd.


Har nog blivit lite besatt av denna boll för när jag vakande till tidigt i morse och kastade ett öga ut genom fönstret tänkte jag: Kanske skulle jag ta en bild över ängen med månen i bakgrunden. Ska köpa en vitlöksfläta i morgon. Ytterligare kommentarer är överflödiga...


Måste se till att sova nu så jag åtyerfår alla krafter. det är ju trädgårdsmässa i Älvsjö till helgen. Gissa vem som ska dit på lördag! =)

1 kommentar:

  1. Låter som vitlök kan vara bra att ha hemma.. Fina bilder fick du ju till slut, den galna damen i grannskapet har jag nog alltid varit, man får bara bjuda på det eller ha ett mindre spännande liv.. Sov gott och samla krafter, mässor ska man inte gå miste om, här är den i april.
    Ha det fint :)

    SvaraRadera