söndag 9 oktober 2011

Några rader till

Var nyss ute i månskenet och rafsade åt mig mer blommor. Det är bara 4-5 grader så den där frostvarningen ska nog tas på allvar. Kom just på att det finns mycket Ageratum som blommar och verbena. Kanske gör jag en sväng till senare... Dessa får jag arrangera i morgon för det orkar jag inte nu:


När jag tidigare besökte Mias blogg kom jag ihåg mina pelargoner som är planterade i en skottkärra. De har jag ju frösått och hade tänkt spara. Alltså blev det en sväng ut och täcka dem också. Mycket spring och lite vila denna dag.


Ser just nu filmen Män som hatar kvinnor. Kanske inte någon feelgood historia. Det enda i den vägen är väl Lisbeth Salanders payback på den slemme Bjurman. Fast det efterlämnar inte någon bra känsla, snarare en bitter eftersmak...

En liten öronuppdatering är på sin plats. Det nya är att det sedan i eftermiddags har tillkommit ett slags tyst, mekaniskt klickande i örat. Vissa gånger lite som en förvirrad gräshoppa. Aha! Vem fanns på bild igår? Ibland hörs också en liten ton. Det låter som att något är trasigt ungefär, men jag hoppas att det är ett bra tecken. Tyvärr är upplevelsen läskigare än när det var helt tyst. Antagligen är det väl sändaren som gått igång. Jädrans nyfikna rymdisar som inte kan låta en liten torparkärring vara ifred! = D

Nu ska jag fortsätta med filmen. Är rädd för att det kommer att bli en lång natt igen. Märkligt att medicin kan ha en sådan effekt. Nåväl, sist lärde jag mig en massa genom att titta på faktakanalerna. Det finns säkert några romare eller mysko insekter att förkovra sig i. Till er andra nattugglor önskar jag en fortsatt mysig lördag och sussa gott!

1 kommentar:

  1. Vad bra att du hann rädda pelargonerna. Frosten kommer lika plötsligt oväntat varje höst, men det är väl helst det att man förtränger att det blir kallare.. Ska man tolka klick,klick som ett framsteg? Låter kanske lite tinitusirriterande, har jag haft för många telefoner en dag så har jag den signalen som tv1 hade när alla program var slut som liten, nedrans irriterande.. men såna klick har jag inte haft. vad bra, det är liv där inne.
    vi hörs :)

    SvaraRadera