lördag 29 oktober 2011

I väntan på...

Soligt och varmt (11 grader) idag. En bra dag att vara ute alltså. Jag fortsatte med isoleringsprojektet och allt skulle gå mycket snabbare om förutsättningarna varit annorlunda. som jag skrivit tidigare, så var förra ägaren inte speciellt noggrann när han byggde uterummet/förrådet. Jag måste hela tiden specialsåga alla skivor för att de ska passa... Jag ser i alla fall ljuset nu så snart kan Kråkan flytta in på riktigt. De är verkligen märkliga fåglar. Hon tillbringar större delen av dagen i sitt blivande bo (när inte t-kärringen är där och härjar) men när det mörknar flyger hon upp i sitt träd. Det blir till att tvinga henne att stanna där inne när det är klart = /

Det dök upp en typ idag som har överlevt förra veckans frost. Seglivade kryp det här.


Det finns fortfarande några som spelar också, men väldigt diskret. I övrigt har inte dagen bjudit på något uppseendeväckande. Nu väntar jag bara på kvällens höjdpunkt; höstens säsong av Så mycket bättre börjar snart. DET är feelgood-TV! Jag fastnade helt i detta program i fjol och upptäckte och återupptäckte vissa artister. Årets gäng gillar jag. Thomas Ledin är för mig en verklig sommarartist och kan jag åka och se honom gör jag det. För två år sedan spelade han på Öland och såklart var torparkärringen där!


En annan av årets artister är Mikael Wiehe. Honom gillar jag också och när han gjorde en spelning på samma ö var även torparkärringen där. En mycket glad t-kärring dessutom = )


Tala om att se ut som en semla! Mitt leende går nästan runt hela huvudet, hihi. Herr Wiehe är en mycket trevlig person och det var han som bjöd in mig bakom bordet där han signerade skivor. Allt för att jag skulle få en bra bild! Vilken underbar knasboll jag kan vara! Sådana där stolleprov gjorde jag aldrig i yngre år. Eller... När jag var och såg Saxon stod jag väldigt nära scenen och jag slängde upp en påse med hembakta lussebullar till Biff (sångaren). Han blev mycket förvånad och glad och jag fick hög status bland övriga fans = )

Nog om mina musikäventyr. Nu ska jag göra upp en brasa så lördagsmyset blir komplett. Jag önskar er en fin kväll och en härlig söndag!


3 kommentarer:

 1. Då kommer du o jag sitta som klistrade vid tv på lördagskvällar en tid framöver :) Det var ju ett kanonbra program förra året och tror det blir ännu bättre nu med tankarna på artisterna :) O du :) känn ingen press att du måste skriva till mej :) de blir när du hinner. Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Det låter som en riktigt avkopplande myshelg, lite lagom aktivitet och massa mys och avslappning Nu väntar tv'n här också, ha en fin kväll :)

  SvaraRadera
 3. jag tittar väldigt lite på TV nu för tiden men just Så mycket bättre... fångade mitt svårflörtade hjärta förra säsongen så jag satt med gubbe, dotter, voffse och nybakad äpplepaj nu ikväll kl. 20.00. Härligt gäng även denna gång. Gillar artisternas egna uttryck av varandras låtar. Ledin var ju en riktig favvis en gång i tiden och MW kan man ju inte undgå om man bor i Malmö.... Gillar de flesta, L PHs musik är väl inte min men jag beundrar henne som artist. Superduktig kvinna!

  Jasså du är en sån däringa groupie? Coolt ;-)

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera